Els venedors de drogues a vegades no seleccionen amb suficient cautela els seus clients. Tant és així que aquest divendres, al voltant de les 20.15 hores, un home va oferir cannabis a dos agents de paisà a Granada (Andalusia) amb l'habitual marketing de carrer: "Hermano, ¿quieres marihuana?". L'individu, que ha acabat detingut per la Policia Local de la capital provincial andalusa, portava les bosses d'aquesta substància estupefaent a les mans, la qual cosa va facilitar el seu arrest. No obstant això, va ser pura casualitat ja que les patrulles allà presents, totes de forma camuflada, duien a terme un dispositiu contra la venda ambulant a la zona del carrer Calderería. 

Abans de ser detingut els hi va dir els preus de la marihuana

L'home, en el seu modus operandi habitual, seguia intentant captar nous clients per vendre la marihuana. Tant és així, que va arribar a intentar influir en la seva decisió de comprar amb els preus del gram: "a deu euros". Els agents, després de tot aquest espectacle i al veure que l'individu no els havia reconegut al anar de paisà pel carrer, van treure la seva placa d'identificació com a policies, segons han explicat al seu compte de Twitter la Policia Local de Granada.

Un cop va veure la identificació, la transacció va quedar cancel·lada i la venda d'aquella nit suspesa. Els agents el van detenir i ja ha passat a disposició judicial. Tot i que la policia era allà per una raó totalment diferent, al final van acabar arrestant una persona que es dedicava al tràfic de drogues, tot i ser en petit format, als voltants del carrer Calderería de Granada.