Lucía Bosé va ser una de les actrius i models més destacades de la seva època, va néixer i va iniciar la seva carrera a Itàlia, participant en moltes pel·lícules, encara que després va decidir traslladar-se a Espanya per seguir amb la seva brillant trajectòria.

És la matriarca d'una família en la qual han destacat diversos membres pel seu talent artístic. Segurament, el més famós és el seu fill Miguel Bosé, que ha fet una carrera molt reeixida com a cantant i és conegut a tot el món per les seves cançons. Encara que també es van dedicar a l'àmbit artístic la seva filla Paola Dominguín, com a actriu, i Bimba Bosé com a model i cantant.

Va morir el març de 2020 després que el seu estat de salut es compliqués molt pel coronavirus. Lucía Dominguín, la seva filla, va parlar sobre les circumstàncies de la mort de la seva mare i va dir que va morir d'una pneumònia, portava diversos anys amb xacres, havia d'anar a l'hospital diverses vegades al mes i per culpa de la pandèmia no va poder seguir amb aquest tractament, encara que aquesta versió va ser desmentida per l'Hospital General de Segòvia.

La icònica casa de Lucía Bosé

Després de la mort de Lucía Bosé la seva casa va ser posada a la venda. Es tracta d'un habitatge gran situat en el municipi de Brieva, que pertany a Segòvia. L'actriu va passar en aquest immoble els últims anys de la seva vida i en els mitjans de comunicació s'ha comentat diverses vegades la situació d'aquest habitatge.

La família va decidir posar aquest habitatge, conegut com 'La Casa Blava' en venda a través de la pàgina web Idealista per 430.000 euros. Tot i això, els mitjans van començar a publicar diversos articles relacionats amb aquesta venda i van decidir augmentar el seu preu en un 15% i fixar-lo en 495.000 euros.

Lucia Bose EP

Lucía Bosé / Europa Press

L'habitatge porta diversos mesos a la venda i, davant de la falta d'ofertes, la família ha optat per abaixar el preu constantment perquè algú la compri. Van decidir baixar el preu als 450.000 euros i van anar reduint les seves pretensions fins a arribar als 375.000 euros que demanen actualment.

Encara que no ha estat comprada per ningú, sí que ha estat utilitzada com a lloguer de vacances. Per llogar l'habitatge que va ser la casa de Lucía Bosé es demanaven 459 euros per nit i s'exigia una estada mínima de dues nits. Malgrat això, ja no es pot llogar i la família únicament contempla la venda.

Com és la casa de Lucía Bosé?

Es tracta d'una casa molt ben il·luminada i amb molts detalls en fusta, que estan pintats, majorment, de color blau. En la descripció que està posada al portal Idealista esmenten que es tracta d'un habitatge amb "molt art, encantador i ple de detalls".

És una gran casa de 420 metres quadrats i amb tres plantes. A més, té un gran jardí de 300 metres quadrats. Té cinc habitacions i cinc banys, la qual cosa li dona una capacitat gran perquè es quedin en ella moltes persones.

Té dos patis, un d'exterior i un altre interior. A més, té una cuina àmplia i oberta, una de les habitacions té un vestidor, també hi ha unes golfes i al saló hi ha una gran llar de foc.