Un jove de 22 anys ha mort aquest diumenge de matinada després de rebre una punyalada al cor a les portes d’una discoteca de Madrid. L’incident, que ha involucrat diverses persones, ha tingut lloc al número 276 del carrer Bravo Murillo de la ciutat, al districte de Tetuan, una zona controlada per la banda coneguda com els Trinitaris. Segons les primeres investigacions, la víctima era membre d’aquest grup, i les persones responsables de la seva mort formarien part de l’organització rival, els Dominican Don’t Play (DDP). La investigació ha quedat en mans dels agents de la Brigada Provincial d’Informació de la Policia Nacional, especialitzada en bandes juvenils.

Apunyalat al cor

Segons els testimonis, recollits per El Mundo, la víctima caminava acompanyat d'un amic quan, entorn de dos quarts de cinc de la matinada, van ser envoltats per un grup d'uns set joves, tots encaputxats i vestint roba fosca, que els van increpar. La discussió va escalar ràpidament fins a arribar a la violència física, moment en el qual un dels joves va treure un estilet que li va clavar al tòrax. L'arma li va perforar el cor al jove, qui va morir dessagnat malgrat tots els esforços dels serveis d'emergència personats a l'escena.

Agents de la Policia Nacional van intentar revertir la parada cardíaca en la qual va entrar, sense èxit. Poc després van arribar els sanitaris del Servei d’Urgència Mèdica (SUMMA) els qui van intervenir el ferit in situ. El jove patia lesions a ambdós costats del cor, la qual cosa l’estava provocant un abundant sagnat que els paramèdics no van poder aturar. Després d’un quart d’hora de maniobres de reanimació, el van declarar mort al lloc dels fets.

Investigació en curs

A hores d'ara la Policia Nacional està treballant per poder esbrinar què ha ocorregut i identificar els agressors. Les primeres informacions han identificat la víctima com a trinitari i, segons les descripcions dels testimonis, els joves que el van atacar pertanyerien a la banda rival dels DDP. Les constants disputes d'aquests grups de joves ja han deixat una reguera de morts al llarg dels anys, la qual cosa ha impulsat la posada en marxa, el passat any, d'un pla antibandes del qual el districte de Tetuan, on s'ha produït aquest incident, forma part.