El Borja és un guàrdia civil de 33 anys que ha mort en un accident de trànsit a Màlaga: ha encastat el seu cotxe contra un peatge i ha perdut la vida.

Mor el guàrdia civil Borja Martín Guirado

Borja Martín Guirado, de 33 anys i natural de Melilla, era un guàrdia civil destinat a Guadalajara. El dimarts a la tarda, havia d'anar a Sacedón, un petit municipi de Castella-La Manxa, però no hi va arribar, ja que va patir un accident de trànsit mortal quan estava sortint de Màlaga.

Va entrar a tota velocitat al peatge de Las Pedrizas 

La víctima mortal es trobava fora de servei quan va entrar a tota velocitat al peatge de Las Pedrizas (Málaga), a més de 600 quilòmetres de Sacedón, on es dirigia. Per causes que encara s'estan investigant, va encastar el seu vehicle contra la cabina de peatge i li va quedar el cotxe completament destrossat. A l'interior de la cabina hi havia una treballadora de 20 anys que, afortunadament, va aconseguir sobreviure.

"Al Borja no li agradava córrer. Quan anava amb mi al cotxe, si veia que em passava una mica del límit de velocitat, ràpidament em deia que afluixés", explicava un amic seu al Diario Sur. Si al Borja no li agradava conduir, com és que va entrar a tota velocitat al peatge? 

Les causes de l'accident: atac epilèptic i migranya al cotxe

Tal com expliquen els informes forenses, el guàrdia civil va patir una "pèrdua de consciència per culpa de la migranya": va patir un atac epilèptic al cotxe i, a conseqüència dels fets, va perdre el control del seu propi vehicle i el va encastar contra el peatge, segons avança El Español.

Borja Martín / Twitter aminazmani

El Borja Martín era un guàrdia civil de 33 anys que ha mort en un accident de trànsit a Las Pedrizas (Màlaga) per culpa de la migranya / Twitter aminazmani

"Era una persona amb una excel·lent capacitat d'empatia cap a qualsevol persona"

La mort del Borja ha causat gran commoció a tot arreu, sobretot a Melilla, la seva ciutat d'origen i tothom el recorda com una persona "encantadora i riallera" que feia poc que havia aconseguit aprovar les oposicions per ser guàrdia civil i havia treballat anteriorment a Alhaurín el Grande (Màlaga).  "Era una persona amb una excel·lent capacitat d'empatia cap a qualsevol persona".

Els seus familiars i amics mostren els seus condols a les xarxes socials

"Ens sentim consternats per la dolorosa notícia de la mort de Borja Martín Guirado. Les nostres sentides condolences als seus amics, familiars i companys. Sempre en el nostre record. Descansa en pau", piulen des de la farmàcia on aquest guàrdia civil va treballar anys enrere, quan vivia a Melilla.