Inici de setmana complicat a Madrid. A primera hora del matí d'aquest dilluns, els serveis d'emergències han rebut un avís alertant d'un incendi en un bloc de pisos del carrer Telémaco, al barri de San Blas. El foc s'ha originat en un dels dormitoris del segon pis, i s'ha propagat per tot l'habitatge. Els Bombers han pogut contenir les flames a l'interior de l'immoble, però el fum ha afectat els apartaments dels voltants. Tres de les veïnes de l'edifici, situat al número 18 de l'esmentat carrer, han acabat saltant per les finestres, espantades per l'espès fum, i han patit ferides potencialment greus. Altres 16 persones han hagut de ser ateses per inhalació de fum pels sanitaris. 

El pis ha quedat completament calcinat 

Segons alguns dels veïns, l'origen de l'incendi, que ha començat a cremar al voltant de dos quarts de set del matí, seria una espelma, tot i que a hores d'ara aquesta versió no està confirmada i els agents de la Policia Local continuen investigant les causes. Tot i que el foc només ha afectat l'habitatge on s'ha iniciat, i que ha quedat completament destrossat, l'ensurt ha fet que tres dones, de 60, 50 i 35 anys, i cap d'elles residents del domicili afectat, saltessin per les finestres. 

Els paramèdics de Samur-Protecció Civil han atès les veïnes, dues d'elles mare i filla que s'han llençat des del segon pis, i una altra dona que viu al primer. La dona més gran s'ha trencat una cama, i la seva filla té un traumatisme lumbar. La tercera veïna ha patit una lesió al turmell, i totes han estat traslladades a l'hospital. Altres 16 persones han estat ateses i donades d'alta in situ per inhalació de fum, i tots els veïns han estat desallotjats per precaució. 

Les flames s'han pogut apagar cap a les vuit del matí, però els Bombers i els policies municipals continuen al lloc de l'incendi, ventilant l'edifici i assegurant-se que no ha patit danys estructurals. El bloc ha quedat precintat i els agents treballen per esbrinar l'origen del foc.