Un motorista ha perdut la vida el matí d’aquest diumenge en un greu accident de trànsit a la C-233, a l’altura de Castelldans (Garrigues). Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), la víctima és un home de 49 anys i veí de Lleida qui, en circumstàncies que encara estan per determinar, ha topat amb un cotxe. Els dos ocupants del turisme han resultat ferits, un d’ells de gravetat, i han estat traslladats a un hospital.

Accident mortal a les Garrigues

Els serveis d’emergència han rebut l’avís aquest diumenge 12 de març, al voltant de tres quarts de dotze del migdia. L’accident s’ha produït al punt quilomètric 51 de la carretera C-233, entre les localitats de l’Albagés i Castelldans. Per causes que encara s’estan investigant, la moto i el cotxe han col·lidit, provocant la mort del motorista i ferint les altres dues persones involucrades en l’accident.

Al lloc del sinistre s’han desplaçat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), així com un helicòpter medicalitzat. En arribar a l’escena, els sanitaris van atendre els dos ocupants del turisme, un home i una dona, estabilitzant-los i posteriorment traslladant-los a l’Hospital Arnau Vilanova de Lleida. L'home es troba en estat greu, mentre que la seva acompanyant té ferides de caràcter menys greu. Pel que fa al conductor de la moto, els paramèdics van intentar reanimar-lo, sense èxit, i ha estat declarat mort al lloc de l’accident.

L’incident ha afectat la circulació de la C-233, i els Mossos han tallat la via, donant pas alternatiu. Amb aquesta víctima s’eleven a 30 les persones que han perdut la vida en un accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya. Aquest accident es produeix només dos dies després del que va ocórrer la matinada del divendres a la C-53, a l'altura de la Fuliola (Urgell). Els tres ocupants d'un totterreny van morir després que el vehicle en el qual viatjaven se saltés un stop i fos envestit per un camió.