Detingut un noi de 24 anys mentre gravava dones despullades en un poliesportiu de Logronyo. Una vegada descobert, fingeix que s'havia quedat tancat, dient: "Ai, encara sort."

Grava dones dutxant-se en un poliesportiu

Divendres passat, unes dones que acabaven de practicar esport en un poliesportiu de Logronyo van anar al vestuari a dutxar-se i canviar-se.

Una d'elles es va adonar llavors que una de les portes per als vestuaris individuals estava entreoberta, malgrat un precinte que indicava que estava prohibit entrar.

Gimnàs / PxHere

Grava les dones mentre es dutxen en un poliesportiu de Logronyo / PxHere

Davant de la sospita, es va ajupir i va mirar per sota de la porta, que no era tancada fins a terra, i va veure uns peus de puntes a sobre de la tarima de la cabina.

Pensant que seria una altra usuària de les instal·lacions, li van treure importància i es van començar a despullar per anar a les dutxes.

Fingeix estar tancat a Logronyo

Però, després de dutxar-se, van veure que no havia sortit ningú del quartet en el qual havien vist els peus, i que era davant de les dutxes. I llavors van veure com un mòbil sobresortia de la cabina i les estava gravant nues.

Dona destra gimnàs / PxHere

Fingeix estar tancat en un vestuari per espiar i gravar dones nues / PxHere

Espantades, van córrer a buscar ajuda, explicant als monitors del gimnàs el que havia passat.

Aquests van anar al vestuari i van picar a la porta, on una veu masculina va respondre: "Ai, encara sort". Es tractava d'un jove de 24 anys que fingia haver-se quedat tancat per justificar el fet de ser al vestuari femení.

Delictes contra la intimitat amb antecedents

Després de donar-li als monitors dades falses i assegurant que no portava la seva documentació a sobre, van trucar a la Policia Nacional, que va identificar en les gravacions de les càmeres de seguretat a l'autor dels fets. El jove, de nacionalitat espanyola, tenia antecedents de l'any 2018 per fets similars.

La investigació busca ara saber si posteriorment difonia els vídeos a través d'internet o simplement eren per al seu ús particular. De moment, se l'acusa de delictes de descobriment i revelació de secrets i contra la intimitat.