Tres homes van ser enxampats robant cafè de la fàbrica de Nestlé la matinada del passat diumenge. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís que un grup de persones estava buidant un camió aparcat al polígon industrial de Domeny (Sant Gregori) i quan van arribar-hi, els lladres van intentar fugir a tota velocitat, iniciant una persecució per tot el polígon que va acabar amb la detenció de tots tres.

Van tapar les matrícules amb cinta adhesiva  

Els fets van ocórrer cap a dos quarts de sis de la matinada del passat dissabte 18 de març. Els tres homes, d’entre 20 i 30 anys, van trencar el precinte d’un dels camions aparcats just davant de la fàbrica que Nestlé té a Domeny, i que estava ple de paquets de cafè. Els detinguts van començar a carregar tota la mercaderia en una furgoneta, la matrícula de la qual van tapar amb cinta adhesiva per evitar ser identificats.

Els Mossos van arribar quan els lladres ja s'havien fet amb més de 260 caixes de cafè. En veure els cotxes patrulla, els delinqüents van pujar corrents a la furgoneta i van intentar fugir a gran velocitat, començant a una perillosa persecució per tot el polígon industrial. Un dels cotxes patrulla va intentar barrar-los el pas creuant-se per un dels carrers, però van haver d'esquivar la furgoneta que es dirigia cap a ells a tota velocitat.

Gairebé aconsegueixen escapar

Després de sortejar el cotxe patrulla, els lladres van dirigir-se amb la furgoneta cap a l’autovia AP-7 amb la intenció d’esfumar-se amb el botí. No ho van aconseguir, ja que els Mossos els van tornar a impedir el pas. Després d’una intensa persecució també per l’autovia, la policia catalana va poder detenir els tres homes al carrer Bescanó, a l’altra punta de Domeny.

L’escorcoll del cotxe va revelar que s’havien endut 263 capses de cafè. Tots tres lladres tenien ja antecedents per delictes similars, i els Mossos els van detenir acusats de furt, desobediència als agents de l’autoritat i conducció temerària. El jutjat en funcions de Guàrdia de Girona ha decretat la seva posada en llibertat provisional