Segona nit de batudes policials a Barcelona. Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de la capital catalana, en una operació conjunta, han entrat en un local d'oci nocturn del barri de Les Corts aquest diumenge de matinada. Segons ha pogut saber ElCaso.cat i han confirmat fonts policials, l'establiment al qual han accedit 61 agents d'ambdós cossos es troba a l'avinguda Sarrià, número 44, conegut com a Wanasah Discoteca Lounge, un night club àrab a la ciutat amb cabaret, música en viu i xixas. Els fets han tingut lloc entre les tres i les cinc de la matinada, i una persona ha quedat detinguda per un delicte contra la salut pública.

La inspecció del local s'ha dut a terme per treballar, segons apunten fonts policials, tant en l'àmbit de la llei orgànica 4/2015 com al pla Daga dels Mossos d'Esquadra, per tal d'intervenir possibles armes blanques i retirar-les de la circulació. En qualsevol cas, i tot i coincidir en el temps, després de la gran batuda policial d'ahir dissabte a la discoteca City Hall de Rambla de Catalunya, no hi ha una connexió directa amb l'entrada al local de l'avinguda Sarrià d'aquest diumenge, atès que les dues són fruit d'investigacions iniciades fa temps. La qual cosa, no implica un operatiu extraordinari dels cossos de seguretat a les discoteques de la capital catalana. En total, els Mossos i la Guàrdia Urbana de Barcelona han identificat 84 persones, n'han detingut una i han interposat nou denúncies per tinença de substàncies estupefaents.

Dispositiu policial a l'avinguda Sarrià de Barcelona / CME
Dispositiu policial a l'avinguda Sarrià de Barcelona / CME

Un detingut, vuit denúncies i drogues

Els dispositius com el d'aquest diumenge, i el d'ahir a la matinada, serveixen principalment per desarticular possibles punts calents de venda i consum de drogues a la ciutat. Tant és així que, a més dels denunciats i el detingut, es van intervenir diferents substàncies estupefaents. Els Mossos d'Esquadra també van interposar dues sancions als controladors d'accés per no portar visibles les acreditacions. D'altra banda, la Guàrdia Urbana va detectar sis infraccions més a la discoteca àrab de l'avinguda Sarrià, 44, de Barcelona, relacionades amb les ordenances municipals, i els responsables van ser denunciats