El cos sense vida d’un repartidor d’Amazon ha estat trobat al pati d’una casa a la localitat estatunidenca d’Excelsior Springs, Missouri. La pertorbadora troballa només empitjora tenint en compte que el cadàver presentava diverses mossegades que provenien, presumptament, dels dos gossos que vivien a la propietat.

Segons el canal KMBC, del grup ABC News, els veïns de la zona van alertar la policia després de veure una furgoneta de repartiment estacionada durant diverses hores davant la mateixa residència. Després d'arribar al lloc dels fets i investigar l'interior de la furgoneta, els agents van trobar el cos juntament amb els dos animals. Un dels policies els va disparar i matar en comprovar amb una investigació preliminar que les mossegades havien estat la causa de la mort.

Es desconeix si els propietaris eren a casa

Encara no s'ha pogut identificar la identitat del repartidor. A través d'un comunicat per l'ABC News, Amazon ha assegurat estar "profundament entristits pel tràgic incident d'aquesta nit que involucra a un dels membres de la nostra família, i donarem suport a tant a l'equip com als éssers estimats del repartidor". "Estem ajudant al cos policial en la seva investigació", ha afegit.

Per altra banda, no queda clar si els inquilins es trobaven a la propietat en el moment d'ocórrer els fets. Tampoc ha transcendit la raça dels gossos ni s'hi comptaven amb un historial d'agressivitat o violència. Els fets continuen sota investigació.

Els atacs de gossos, un problema a l’ordre del dia

El Servei Postal dels Estats Units (USPS) ha publicat una llista amb les 25 ciutats on els carters pateixen més atacs per part de gossos. Kansas City, tan sols a 52 km d'Excelsior Springs, se situa en tercera posició. Al comunicat es revela que l’any 2021 s’havien produït més de 5.400 atacs a empleats del Servei Postal. La llista publicada pretén fer una crida als propietaris de gossos de tot el país, així com mostrar com poden evitar que les seves mascotes desenvolupin comportaments agressius i ataquin a la gent.