L'aplicació Google Maps descobreix l'amagatall d'una parella de caníbals de Mèxic: captaven les seves víctimes, les agredien sexualment, les assassinaven i, posteriorment, les esquarteraven per cuinar-les i menjar-les. Estan acusats d'haver matat, com a mínim, a 20 persones en un període de sis anys.

Patrícia Martínez i Juan Carlos Hernández són un matrimoni de caníbals que vivien a Ecatepec (Mèxic) i se'ls coneix com Els Monstres d'Ecatepec. El motiu? Són dos assassins en sèrie que, de manera completament organitzada, segrestaven, violaven i mataven les seves víctimes i, posteriorment, cuinaven els seus cadàvers per menjar-se'ls.

El modus operandi d'Els Monstres d'Ecatepec

El modus operandi sempre era el mateix: la Patrícia captava les seves víctimes, que acostumaven a ser dones joves a les quals enganyava dient-los de treballar com a empleada domèstica o per vendre'ls diferents productes. Un cop estaven a la casa, amb l'ajuda del Juan Carlos, les agredien sexualment fins a matar-les.

La Patrícia i el Juan Carlos van ser condemnats a 327 anys de presó

Van començar a cometre aquests crims l'any 2012 i, fins al 2018, no els van enxampar. El detonant va ser quan van assassinar una noia de 28 anys i van vendre el seu bebé de dos mesos a una parella mexicana, que també va ser detinguda. En total, el Juan Carlos i la Patrícia van ser condemnats a 327 anys de presó i passaran tota la seva vida entre reixes.

Tenen judicis pendents: la condemna podria augmentar fins a 400 anys per cadascun

Tant l'home com la dona són culpables dels delictes de feminicidi, tràfic d'éssers humans, adopció il·legal, inhumació il·legal de restes humanes i violació. Encara tenen judicis pendents i es preveu que la condemna pugui augmentar fins a 400 anys.

Canibales mexico / Archivo

Google Maps descobreix l'amagatall d'una parella de caníbals de Mèxic on amagaven els cossos de les dones que assassinaven / Arxiu

Descobreixen el punt exacte de l'amagatall gràcies a l'aplicació Google Maps

Aquests crims van commocionar enormement la societat mexicana i, quatre anys després, gràcies a l'aplicació Google Maps, els ciutadans han pogut saber on amagaven les restes de les seves víctimes. La carn humana que els sobrava de menjar, la posaven en bosses i les transportaven fins a una carretera.

A Google Maps hi ha la ubicació exacta d'aquest punt i, per surrealista que sembli, es poden veure les imatges de les bosses que contenen les restes dels cadàvers al seu interior, uns fets que han sorprès a tothom i que han reviscut un dels crims més macabres de Mèxic