Girona ha començat el dia de Sant Esteve amb una desena de contenidors cremats a diversos barris de la ciutat. Tal com ha passat durant el matí de Nadal, els bombers han hagut d'actuar per sufocar diversos incendis als carrers de Bastiments, Montnegre i Bernat Boades, així com a l'avinguda de Sant Narcís.

Diversos barris afectats

El primer incendi ha tingut lloc passades les dues de la matinada. Els veïns del barri de Can Gibert han alertat als serveis d’emergències que uns individus estaven cremant contenidors just davant del número 20 del carrer de Bastiments i a la cruïlla amb el carrer Montnegre. Dues dotacions dels bombers han treballat per extingir l’incendi que ha destrossat tres contenidors d’escombraries i un de recollida de roba.

Cap a tres quarts de quatre els Bombers han rebut un altre avís, en aquest cas des del barri de la Devesa. Segons informa l’ACN, la Policia Municipal de Girona ha hagut d’activar també una grua per retirar tres cotxes aparcats al carrer Bernat Boades per evitar que els afectessin les flames. Minuts després, a les 03:48 hores, saltava l’últim avís de la nit: s’havia calat foc a dos contenidors a l’altura del número 19 de l’avinguda de Sant Narcís. Dues dotacions dels bombers han aconseguit sufocar l’incendi amb èxit. La policia està investigant aquests successos juntament amb els ocorreguts aquest 25 de desembre, on també va cremar-se algun cotxe.

Incendis a Ogassa i a Sabadell

La capital del gironès no ha estat l'única en patir incendis aquests dies. Aquesta mateixa matinada els Bombers de Sabadell han hagut de sufocar un altre foc al carrer Brutau. En aquest cas les flames han calcinat un parell de contenidors, un vehicle, dos arbres i la façana d'una de les cases. A més a més, a la localitat de Sant Martí d'Ogassa (el Ripollès), s'ha incendiat una casa de fusta entorn de les dues de la matinada. El foc s'ha extingit al cap de tres hores sense cap ferit, però havent deixat pràcticament tot l'habitatge destrossat.