Bridgette Davis va estar casada amb un home durant 10 anys, encara que ambdós van tenir una relació total de 16, fins que ell va morir. Tot i això, ell tenia una amant des de fa molt temps i Davis ho sabia. Ella va decidir parlar-li per Instagram per explicar-li que el seu marit havia mort. Mai no havien tingut contacte, però Bridgette sabia de la seva existència i coneixia el seu nom.

Davis va pujar un vídeo al seu compte de TikTok en el qual va explicar tota aquesta història que no va ser gens agradable per a ella. La parella havia estat casada durant 16 anys i ambdós tenien dos fills, un de 16 i un altre de 14 anys.

El marit de Davis va morir el 2018, feia diversos anys que lluitava contra la depressió i patia un fort trastorn bipolar. Després de gairebé quatre anys, ella va decidir fer un vídeo en TikTok en el qual explicava alguns dels detalls de la seva relació i com de difícil que va ser comunicar-li-ho a l'amant d'ell.

Els missatges entre ambdues dones

Després de la mort del seu marit, Bridgette Davis estava molt afectada. Encara que ella coneixia que el seu marit li era infidel, va decidir empassar-se el seu orgull i va contactar amb l'amant del seu marit per informar-lo sobre la mort de la seva parella.

Li va enviar un missatge privat per Instagram en el qual informava sobre aquest tràgic succés. Es va sorprendre amb la resposta de l'amant: "No ho puc creure". Semblava que no el va afectar en res que li parlés l'esposa del seu amant: "Estic completament perduda, no puc suportar-ho", va seguir l'amant.

captura tw

La conversa / Twitter

Després d'aquest primer contacte, l'amant va preguntar a Davis si podia anar al lloc en el qual estava enterrat. La resposta de la vídua va ser contundent i es va negar que això passés. A més, no va voler dir-li a quin cementiri estava sepultat la seva exparella.

Van continuar conversant sobre altres temes

Davis va decidir recriminar-li que ella feia 10 anys que estava casada amb el seu marit i que tenien dos fills magnífics. L'amant sabia tot això, fins i tot va saber dir les seves edats amb exactitud. També li va dir a Davis que el difunt necessitava suport, la seva vida era molt complicada i creu que ambdós van connectar.

El marit de Bridgette li va dir que havia conegut una altra dona a través d'una pàgina web de cites, encara que després li va comentar que ja havien deixat de veure's i que mai no van arribar a ser parella ni a intimar. Davis va parlar amb els companys del Daily Mail, però no va voler donar el nom de l'amant del seu marit: "No vull causar més traumes en la seva vida", va dir.

En altres vídeos que va publicar en TikTok, Davis va explicar com s'havia adonat que el seu marit li era infidel. Encara que, en ser una persona summament inestable, moltes vegades el que deia no era cert i era molt complicat arribar a una conclusió clara sobre les seves declaracions.

La majoria dels vídeos que ha publicat tenen un to humorístic, pel que sembla Bridgette Davis ja ha superat la mort del seu marit i és capaç de fer broma sobre un assumpte realment seriós.