Els Mossos d'Esquadra han identificat l'autor de l'atropellament intencionat que aquest dilluns al matí, al voltant de tres quarts d’onze, ha posat fi a la vida de Ion Valentin R., un home romanès de 48 anys al camí vell del Parc Samà, un camí rural que connecta Cambrils i Vinyols i els Arcs, al Baix Camp. El sospitós és Gheorghe J., també de nacionalitat romanesa, un veí de la víctima amb qui estava enemistat des de feia temps i amb qui mantenia una relació molt conflictiva.

Un enfrontament veïnal, rere el crim de Cambrils

Aquest dilluns, segons ha esbrinat la DIC de Tarragona dels Mossos d'Esquadra, unitat que s'encarrega de la investigació del crim, en Gheorghe, després d'una llarga enemistat amb el seu veí que coneixia tothom a la zona, ha decidit matar-lo. L'ha atropellat al camí rural que connecta Cambrils i Vinyols i els Arcs i després, per assegurar-se que complia el seu objectiu, ha aturat el cotxe, ha baixat del vehicle i li ha clavat a la víctima diverses puntades de peu al cap. Posteriorment, ha fugit del lloc.

 

Els serveis d'emergències han rebut l'avís d'un atropellament i fins al lloc s'hi han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra i del SEM. En arribar-hi, en Ion Valentin, que comptava amb diversos antecedents, encara era amb vida. Ha estat ell mateix, abans de morir, qui ha pogut explicar als agents que havia estat el seu veí qui l'havia atropellat de manera intencionada. Malgrat els intents dels sanitaris, però, ja no s'ha pogut fer res per acabar salvant-li la vida. La policia catalana ràpidament ha començat a buscar el sospitós del crim, plenament identificat des del principi, que s'espera que pugui ser detingut en les pròximes hores. El jutge ha ordenat el secret d’actuacions.

atropellament mortal vinyols acn
La víctima mortal ha estat atropellada intencionadament pel seu veí. / ACN