Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home que ha estat trobat sense vida aquest matí, al voltant de tres quarts d’onze, en un camí rural que connecta Cambrils i Vinyols i els Arcs, al Baix Camp. L’avís que ha entrat al 112, el telèfon d’emergències, alertava d’un atropellament en un camí que dona a un tros, al terme municipal de Cambrils, prop de l’A-7.

Tot i que en el moment d’arribar els agents l’home ferit encara era viu, finalment ha acabat morint, tot i els esforços dels serveis sanitaris i també dels agents que han intervingut. La investigació d’aquest atropellament, per aclarir què ha passat, i també poder detenir l’autor, està en marxa i l’ha assumit la DIC de Tarragona. L'home mort tenia 48 anys, era de Romania i tenia diversos antecedents, segons ha pogut saber ElCaso.cat.

81d22774 8289 4df8 823f 94527411fc63
Imatge de la zona on s'ha trobat l'home mort, entre Cambrils i Vinyols i els Arcs / ACN

Pendent de detenir l'autor de l'atropellament

Quan pugui ser identificat el conductor, els Mossos podran aclarir quina relació tenien i poder saber què pot haver motivat aquest atropellament, que serà instruït, ara per ara, com un homicidi. De moment, després de fer-se l’aixecament del cadàver, s’ha ordenat el secret d’actuacions.