La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir aquest dilluns dos germans, un home de 47 anys i una dona de 36 anys, per un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar. Els dos detinguts s’havien conxorxat per amenaçar i agredir la seva mare, de 67 anys, per tal de robar-li els seus diners. Els maltractaments, tant psicològics com físics, eren molt habituals i la víctima ja ho havia denunciat amb anterioritat, tot i que els fills seguien vivint amb ella.

Maltracten i amenacen la seva mare per robar-li els diners

Els fets que van portar a la seva detenció es van produir pocs minuts després de dos quarts de dotze de la nit en un domicili del carrer La Parra de Lleida. Va ser la mateixa víctima qui va trucar als cossos de seguretat per alertar d’una baralla a l’habitatge. Una patrulla de la policia municipal es va desplaçar fins al lloc dels fets i, en arribar-hi, van trobar una dona que els estava esperant exaltada al carrer per explicar-los el que acabava de passar.

Segons el relat de la dona, tenia acollits a casa seva a dos fills majors d’edat que feia temps que la insultaven i la maltractaven físicament de forma habitual. Aquests fets ja els havia denunciat anteriorment, però s’acabava de produir una nova agressió. Els fills l’havien agafat pel coll i l’havien amenaçat perquè els donés tots els seus diners. Amb la por al cos i pensant que li podrien fer mal, va decidir trucar a la policia, que va acabar detenint els dos germans acusats d’un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar.

La Guàrdia Urbana deté una noia per un robatori al centre de Lleida

En les últimes hores, la Guàrdia Urbana de Lleida també he detingut una noia de 24 anys acusada d'un robatori amb violència i intimidació. La jove es va emportar productes cosmètics d'una botiga del carrer Major després d'agredir les dues treballadores de l'establiment. D'altra banda, la policia lleidatana també ha enxampat dos individus mentre feien un intercanvi de drogues a l'Avinguda Pearson. En l'escorcoll, un d'ells portava sis bossetes plenes de marihuana i diners fraccionats en bitllets i monedes.