Una baralla entre dos germans en una finca a les illes Canàries s’ha tornat viral a les xarxes socials per la seva espectacularitat. El conflicte ho té tot: insults, amenaces, disputes per una herència, una barra de ferro, una excavadora i un telèfon mòbil per gravar les imatges. Els fets han tingut lloc a San Bartolomé de Tirajana, a Gran Canària, quan els dos germans estaven treballant a la finca i van començar a discutir fins al punt que la policia va haver d’acabar detenint-los perquè la cosa no anés a més.

En les imatges en vídeo que va enregistrar un dels dos germans es veu aquest acusant l’altre d’haver-li donat amb la màquina excavadora mentre estaven treballant. "La costella aquesta que m'acabes de trencar et costarà un ull de la cara. Aquí està, perquè ho vegi Urbaser. T'estic gravant, borratxo i mira el que estàs fent", adverteix al seu germà, a mesura que la discussió entre tots dos anava en augment i comencen a discutir per una herència.

 

Un dels germans acabava bolcant el cotxe de l’altre amb l’excavadora

Els crits i amenaces entre els dos germans van anar cada vegada a més, fins al punt d’arribar a amenaçar-se de mort: “Et tallaré el coll” li diu un a l’altre, mentre aquest li contesta què és “la vergonya de la família” i que no el vol veure més a casa seva. Amb l’ambient cada vegada més calent, va arribar el punt en què el germà que estava conduint la màquina excavadora va decidir agafar el cotxe del seu germà, aixecar-lo amb la palanca i deixar-lo a terra completament bolcat. "Borratxo i a sobre mira, què estàs fent, què has trencat un cotxe", l’increpa un d'ells, mentre demana a una tercera persona que truqui a la policia.

Finalment, uns agents de la Policia Local de San Bartolomé de Tirajana van haver d’acudir al lloc per intentar posar pau entre els dos germans, als qui finalment es van acabar enduent detinguts per acabar amb la disputa que estaven tenint. A tots dos se’ls acusa d’un presumpte delicte lleu de danys i amenaces. Pel que sembla, l’inici de la discussió entre tots dos, que no està enregistrat en els més de set minuts de vídeo, seria l’ús compartit que feien d’aquella finca.