Els Mossos d'Esquadra investiguen una baralla que aquest dimecres a la nit gairebé acaba amb desgràcia al barri de Rocafonda, a Mataró, a la comarca del Maresme. Segons ha pogut saber ElCaso.cat dos homes de nacionalitat marroquina es van barallar a mitja tarda per un conflicte generat per un pis ocupat.

Un dels dos va donar un cop amb un ferro a l'altre. Aquest va haver de necessitar atenció mèdica i va ser traslladat a l'hospital de Mataró. Quan va ser donat d'alta, al voltant de les deu de la nit, va tornar cap al barri, va agafar un ganivet de casa seva i va sortir a la caça del seu agressor. Quan el va trobar li va clavar una ganivetada al coll, deixant a l'home molt greu, gairebé entre la vida i la mort.

Baralla a ganivetades per un pis ocupat

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va estabilitzar i evacuar el ferit, al carrer de Colòmbia, i el va traslladar a l'hospital. Si bé els pronòstics no feien gens de bona pinta, fonts mèdiques han confirmat que el ferit segueix estable dintre de la gravetat i que no es pateix, ara per ara, per la seva vida.

Els Mossos d'Esquadra busquen l'autor de la ganivetada. Està completament identificat i, segons la policia, la detenció ha de ser en les hores vinents. Fonts de la policia catalana han explicat a ElCaso.cat que s'imputarà a l'home, que va atacar amb un ganivet l'altre home al coll, d'un presumpte homicidi en grau de temptativa. La policia també intenta aclarir realment què va motivar l'enfrontament violent.

Últimes hores d'apunyalaments a Catalunya

Aquest incident de Mataró podria haver sigut la sisena víctima de mort violenta a Catalunya en els darrers dies. Des de divendres, quan es va registrar una baralla mortal a Terrassa, s'han assassinat cinc persones a Catalunya.

Quatre apunyalaments -Terrassa, Gelida, Rubí i Roses- relacionats amb la delinqüència comú i un crim per violència masclista, a Manresa. A més a més, també s'han registrat baralles i enfrontaments armats en diversos punts del país.