Nou escàndol al món del futbol professional. Un futbolista de la Premier League s'ha vist implicat en un crim de xantatge per diverses relacions sexuals amb una prostituta transsexual durant els mesos de confinament en 2020. Segons informen les fonts del cas, el jugador ha estat internacional amb la selecció d'Anglaterra.

Els companys de The Sun han avançat aquesta notícia en exclusiva, encara que no han volgut donar el nom del futbolista que està implicat en aquest delicte de xantatge, encara que sí que expliquen que l'esportista hauria pagat poc més de 35.000 euros perquè la prostituta no parlés sobre les seves trobades sexuals.

Segons les dades aportades pels mitjans de comunicació anglesos, el futbolista hauria contractat els serveis d'una prostituta transsexual diverses vegades a canvi de 175 euros per servei. Ho va fer sempre en un apartament lluny de la seva residència habitual, durant el mes d'abril de 2020.

Aquestes mateixes fonts comenten que el jugador de la selecció anglesa va contactar amb aquesta prostituta a través d'una pàgina web en la qual diverses dones ofereixen els seus serveis sexuals amb unes tarifes relativament altes.

El xantatge de la prostituta

El jugador creia que aquestes trobades esporàdiques amb la prostituta no transcendirien a la premsa, però ella va decidir fer-li xantatge perquè li pagués una xifra molt més gran a canvi que no parlés amb els mitjans de comunicació, ja que, segons The Sun, aquest jugador és una persona familiar que té una relació amb una altra dona.

Premier League Pixabay (2)
Pilotes de la Premier League / Pixabay

Malgrat això, la prostituta va gravar el jugador durant una de les seves trobades sexuals, va guardar alguns dels seus missatges i li va fer diverses fotografies al cotxe de l'esportista aparcat davant de l'habitatge de la meretriu. Ella va mostrar totes aquestes proves al futbolista i li va demanar 30.000 lliures (uns 35.000 euros) a canvi de comprar el seu silenci.

Encara que el futbolista va decidir pagar, també va denunciar els fets als agents de policia, que van detenir la prostituta el mes de juny passat acusada de xantatge i va ser interrogada sobre els fets. Malgrat això, aquest cas va ser arxivat perquè el jugador es va negar a fer declaracions sobre el que havia passat per por de la pressió mediàtica.

Parla una font propera

Els companys de The Sun han publicat diverses declaracions d'una persona propera a l'entorn del jugador i el club en el qual juga. En elles, aquesta persona va confirmar algunes de les informacions que havia avançat aquest mitjà: "Ningú no sap si el jugador sabia que la dona era transgènere, però estava desesperat per mantenir-la en silenci una vegada que ella va amenaçar d'explicar-ho tot", va dir.

El futbolista es va adonar que l'única manera d'acabar amb aquesta situació era denunciant els fets: "Va lliurar els diners en diverses ocasions abans d'adonar-se que l'única manera d'aturar això era anant a la policia", va comentar.

Finalment, el jugador va decidir no continuar amb aquest procés judicial per vergonya: "El futbolista estava realment preocupat que el seu nom sortís a la llum i això portaria que els fanàtics es burlessin d'ell. Només volia posar fi a això, així que, malgrat els esforços dels oficials, es va negar a cooperar, la qual cosa els va deixar investigant un complot de xantatge sense una víctima", va afegir.