Harry Maguire, capità del Manchester United, ha rebut una amenaça de bomba a casa seva a Chester, una exclusiva ciutat en la qual viuen molts famosos, situada a pocs quilòmetres de Manchester, al Regne Unit.

L'amenaça de bomba al seu domicili va arribar per correu electrònic a l'email personal del jugador del Manchester United. El portaveu del futbolista ha atès els mitjans per donar més detalls sobre el cas: "En les últimes 24 hores, Harry ha rebut una seriosa amenaça a la casa de la seva família. Ha informat això la policia que ara està investigant l'assumpte. La seguretat de la seva família i dels qui l'envolten és òbviament la prioritat número u de Harry", ha comentat.

Diversos agents del cos de policia del comtat de Cheshire s'han desplaçat fins a la casa del futbolista per buscar l'artefacte explosiu amb gossos entrenats. Al domicili, Maguire viu juntament amb Fern Hawkins, la seva promesa, i les dues filles de la parella. Es tracta d'un cas que ha commocionat tots els aficionats del futbol que veuen en aquest acte com una exageració del que pot ser el fanatisme per l'esport rei al Regne Unit.

El portaveu també ha comentat que Maguire seguirà amb la seva rutina habitual i que, de moment, no coneixen més detalls sobre aquest desagradable indecent: "Harry continuarà preparant-se per al partit d'aquest cap de setmana amb normalitat i no comentarem més detalls en aquest moment", ha dit.

Una temporada complicada per a Harry Maguire

El defensa central del Manchester United està tenint una de les pitjors temporades de la seva carrera. Maguire va arribar als red devils a canvi de 87 milions d'euros a l'estiu de 2019. Des d'aleshores, no ha pogut estar al nivell que el va portar a impressionar el panorama futbolístic mundial després de ser una de les estrelles de la selecció anglesa a la Copa del Món de Rússia 2018.

El Manchester United ocupa la sisena posició en la Premier League i, ara mateix, no estaria classificat per a la Champions League la temporada que ve, la qual cosa suposaria un fracàs tremend després de la inversió de l'equip vermell a l'últim mercat de fitxatges.

Harry Maguire y Cristiano Ronaldo EP
Harry Maguire i Cristiano Ronaldo / Europa Press

L'última derrota de l'equip davant del seu rival històric, el Liverpool de Jürgen Klopp, per 4-0 ha deixat en molt mal lloc Maguire, que fa molts mesos que és qüestionat pels seus errors en defensa, que estan llastant molt l'equip d'Old Trafford.

Fins i tot diversos experts, analistes i excompanys de professió de Maguire han qüestionat que l'anglès sigui el capità del Manchester United, encara que va ser escollit democràticament per la resta de la plantilla. De fet, alguns han suggerit que hauria de ser Cristiano Ronaldo el que tingui aquest rol.

Maguire es defensa de les crítiques

Després de la dolorosa derrota contra el Liverpool, el central del Manchester United va parlar amb diversos mitjans de comunicació per defensar-se de les crítiques que porta diversos mesos rebent per part de la premsa i els aficionats: "Per descomptat que diria que aquesta temporada he tingut partits dolents. Però no estaria jugant cada partit l'onze inicial del Manchester United si estigués jugant malament cada partit o no estigués jugant prou bé", va dir l'anglès.

Després, va comentar que ha estat titular amb tots els entrenadors que ha tingut a l'equip vermell: "Hi ha una raó per la qual els dos entrenadors (Ole Gunnar Solskjær i Ralf Rangnick) m'han posat a l'onze inicial cada partit, per la qual cosa li aporto a l'equip, pel que faig al camp."

Avui el Manchester United ha anunciat al que serà el seu entrenador per a la temporada que ve, el neerlandès Erik ten Hag, que deixa el seu lloc en l'Ajax per posar-se als comandaments d'un dels equips més grans del món que necessita una profunda reconstrucció.