La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut aquest dimarts dos homes acusats d’un delicte contra la salut pública, després de les queixes dels veïns del barri de la Part Baixa de la ciutat sobre l’existència d’un presumpte narcopis en un dels edificis de la zona. Els arrestats es trobaven en un cotxe quan una patrulla de la Unitat de Delinqüència Urbana se’ls va apropar per fer unes comprovacions. Un d’ells va sortir corrents, amb la mala sort que alguns dels agents el van seguir fins al seu domicili, situat al carrer Sant Miquel, que va resultar ser l’antre de droga que buscaven.

Va portar els agents directament al narcopis

Els fets van ocórrer poc abans de les cinc de la tarda. A aquella hora, els dos detinguts es trobaven en un cotxe aparcat. El seu comportament va cridar l'atenció dels agents desplaçats fins al lloc a petició dels veïns, i van decidir apropar-se per interrogar-los i escorcollar el cotxe. Tan bon punt va veure els agents, un d'ells va sortir corrents del vehicle, amb els policies empaitant-lo.

L'home va anar directament al seu pis, on tenien amagats tota la droga i que funcionava com a punt de venda, amb la intenció de refugiar-se. No obstant això, el que va aconseguir va ser que els policies descobrissin el narcopis. Després que la Guàrdia Urbana arribés a entrar a l'immoble, el van escorcollar i van detenir l'acusat.

Mentrestant, la patrulla que s’havia quedat al carrer va immobilitzar el cotxe dels sospitosos i van interrogar l’altre home. Durant el registre del vehicle van trobar diversos paquets que corresponien a un quilo d’haixix preparat ja per a la venda, així com més de 100 euros en efectiu, procedents de la venda de les substàncies il·legals. Tots dos van quedar arrestats i van ser traslladats a dependències policials a l’espera de passar a disposició judicial.