Una turista argentina que es trobava de vacances per Europa ha mort en caure al mar quan s’intentava fer un selfie amb la seva parella. Una onada gegant els va sorprendre per darrere i els dos van caure a l’aigua quan intentaven treure una imatge instantània de la seva visita a la Costa Amalfitana, a Itàlia. L’home, de 52 anys, va aconseguir sobreviure, però la dona, de 26 anys, va ser arrossegada mar endins pel fort onatge.

Malgrat el mar temporal que hi havia, la parella va decidir apropar-se molt al mar per fer unes fotografies. Segons ha explicat l’home supervivent, primer va ser ell qui li va fer una foto a ella i després va ser al revés. Quan s’estaven col·locant per fer-se un selfie els dos, una onada els va venir per darrere i els va tirar a l’aigua. “En dos segons vam aparèixer a l’aigua”, ha detallat a una televisió argentina.

Un veí els va intentar ajudar, però la dona va ser arrossegada pel corrent

L’home apunta a un fatal descuit el fet que caiguessin a l’aigua perquè no van veure que venia l’onada. De fet, ja estaven avisats perquè només 15 segons abans una altra onada els havia arribat a deixar mullats. En caure a l’aigua, un veí que passava per la zona i ho va veure tot va anar ràpidament a auxiliar-los. Els va tirar una corda, però només l’home s'hi va poder agafar. La dona va ser arrossegada pel corrent marítim i la Guàrdia Costera va trobar el seu cadàver poc després a prop de la riba.

Aquesta parella de Còrdova, Argentina, eren uns autèntics enamorats del turisme i els encantava viatjar per tot el món. Sempre que podien miraven de fer alguna escapada a Europa i ja havien visitat Itàlia anteriorment. La dona morta i el seu marit ja havien fet un recorregut per la península Itàlica l’any 2011, visitant ciutats com Florència, Roma i Milà o l'illa de Capri, molt propera a on s’ha acabat produint el tràgic incident.