Alguns dels fòrums d'internet són realment populars i en ells podem trobar algunes de les històries més esbojarrades i inversemblants que puguem veure. L'avantatge d'aquestes pàgines web és que, en escriure de forma anònima, moltes persones s'atreveixen a explicar algunes experiències que de cap altra forma publicarien.

Reddit és un dels fòrums més importants de tot internet. Té una comunitat molt gran, sobretot formada per persones anglosaxones, dels Estats Units, el Regne Unit i Austràlia. Compte amb més de 320 milions d'usuaris registrats. Una de les seves principals característiques és la seva enorme varietat, ja que hi ha temes oberts de gairebé qualsevol temàtica que ens puguem imaginar.

Aquesta pàgina web també és coneguda per les seves famoses filtracions. Quan una pel·lícula, sèrie o videojoc surten els espais dedicats a aquest tipus de produccions en aquest fòrum se solen omplir de persones que afirmen conèixer detalls sobre les novetats que es publicaran pròximament. Algunes d'elles van acompanyades d'imatges i moltes vegades han encertat les seves prediccions.

La fotògrafa que s'ha fet viral

Una fotògrafa de casaments va decidir publicar una experiència que li va passar a Reddit. En aquest post, demanava als altres usuaris la seva opinió sobre el que havia fet, per valorar si havia actuat correctament a la seva feina en la qual es va enfrontar a una situació molt desagradable.

La dona, que no ha volgut donar noms propis en el seu relat, va dir que ella treballa com a fotògrafa de gossos, però que va decidir ajudar una amiga seva que li va demanar que fos la fotògrafa del seu casament. Va aclarir que el pressupost era una mica ajustat, però va accedir a ajudar aquesta noia.

Casament Pixabay (2)
Els nuvis en la casament / PIxabay

L'oferta que va acceptar era de 250 dòlars (uns 238 euros), la seva jornada laboral havia de ser de vuit hores i mitja, començant les 11 del matí i acabant les 19:30. Va fotografiar la núvia mentre l'estaven maquillant, en els moments previs del casament i durant la cerimònia.

A les 17:00 van comunicar que era el moment perquè els convidats poguessin menjar i beure alguna cosa. Quan ella va anar a menjar, amb la intenció de descansar durant 20 minuts, li van negar aquesta possibilitat al·legant que "ella havia de fer fotos i ja" i que no tenia cap lloc assignat a cap de les taules. Ella es va molestar, ja que abans de ser elegida com la fotògrafa havia estat convidada a l'enllaç entre la seva amiga i el seu nuvi.

La discussió amb el nuvi

La fotògrafa va anar a parlar amb el nuvi per explicar-li el que havia passat. Li va comentar que no hi havia cap problema, però que prendria alguna cosa de beure i una mica de menjar i s'absentaria durant uns 20 minuts. Malgrat això, la resposta del nuvi va ser realment negativa.

El nuvi li va dir que si no anava a treballar com a fotògrafa havia de marxar d'allà i que no cobraria el que havien pactat. En aquell moment, ella el va preguntar enfadada sobre si estava segur de les paraules que acabava de pronunciar. Ella no ho va dubtar i va esborrar totes les fotografies que havia fet i després li va cridar al nuvi: "Ja no soc el teva fotògrafa!".

Posteriorment, ella va marxar del recinte en el qual se celebrava el casament i no ha tornat a saber res de la seva amiga ni del seu actual marit. La majoria de les persones que van llegir el seu relat a Reddit li van donar la raó i creien que estava justificat haver fet el que va fer.