És molt important que quan estem preparant una mudança ens hàgim assegurat de conèixer tots els racons del nostre nou habitatge. Per evitar sorpreses desagradables hem de comprovar que coneixem amb tota mena de detalls l'immoble en el qual estem interessats.

És per això que les visites prèvies a adquirir una propietat són molt importants, també ho és parlar amb l'encarregat de l'agència immobiliària o el propietari anterior. Tota la informació que ens pugui donar serà d'utilitat per conèixer tots els detalls relacionats amb el nostre futur habitatge.

Algunes persones s'han trobat amb alguns detalls molt desagradables en la recerca de la seva nova casa i, per alguns d'ells, s'han decantat per altres opcions que s'adequaven més al que realment buscaven. Per això és molt important estar atent a tots els racons en les visites a immobles.

Un detall desagradable com a humitat a les parets, pudor o fins i tot alguns elements en males condicions poden suposar una despesa immediata al cap de poc temps de comprar una propietat. El que farà que hàgim de gastar més diners o que la nostra nova compra baixi el seu valor ràpidament.

La parella que ensenya les reformes de casa seva en TikTok

Kenzie, una dona dels Estats Units, ha publicat en el seu compte de TikTok el procés pel qual ha passat amb la seva parella després de comprar una casa que necessitava moltes reformes perquè estigués en les condicions que ambdós volien.

tasses TikTok

Les tasses i plats bruts / TikTok

Han creat un usuari en aquesta xarxa social anomenat OurCheapHome en el qual publiquen diversos vídeos en el que se'ls pot veure participant en les diferents reformes que fan en la seva casa. Hi ha imatges d'ambdós picant les parets amb martells, netejant diverses zones de l'immoble o col·locant nous mobles.

Fins i tot ajuden a altres persones que puguin estar en una situació similar publicant alguns trucs que poden ser molt útils per fer reformes o netejar a fons en unes condicions que són realment adverses, perquè els immobles fa molt temps que hi són en males condicions.

La desagradable sorpresa que ha trobat la parella

Fa cinc dies van publicar en el seu compte de TikTok un vídeo en el qual ensenyaven als seus seguidors el que havien trobat a la seva nova casa. Era una sorpresa extremadament desagradable pel poc higiènic que resulta.

Sota de la catifa que cobreix el saló hi havia un forat que serveix com a conducte de ventilació. Ells no sabien de l'existència d'aquest element, però la seva sorpresa va ser més gran quan van decidir veure què hi havia al seu interior. La parella va trobar un munt de plats i tasses brutes en aquest forat.

Aquests elements estaven fent que gran part de la casa fes olor de menjar podrit, alguns dels plats tenien restes de menjar i floridura. El vídeo s'ha fet molt popular a les xarxes socials. Actualment, té prop de 153.000 likes en TikTok i més de 3.200 usuaris han comentat.