Els Mossos d’Esquadra sempre estan envoltats de polèmica. Quan no és per alguna cosa important, o fins i tot, quan tot està calmat, sembla que els hi agradi generar enrenou i soroll a xarxes. Aquest dilluns a primera hora, al seu perfil d’Instagram, els Mossos d’Esquadra han publicat una foto d’un control de pas de la policia catalana on s’havia aturat un cotxe que semblava el que portava Michael Knight a ‘El Cotxe Fantàstic

Els fets són del passat 6 de novembre, un diumenge, quan el conductor d’aquest cotxe es dirigia a una trobada de vehicles antics i una patrulla dels Mossos d’Esquadra, a la sortida 18 de l’AP-7, al terme municipal de Santa Perpètua de la Mogoda, el van aturar. Segons han explicat fonts de la policia catalana, els agents els hi va cridar l’atenció el cotxe i van decidir comprovar si tot estava en regla. Així va ser. Tant el conductor com el vehicle tenien tota la documentació i paperassa en regla i van deixar-lo seguir amb la seva ruta, en direcció a aquesta trobada de vehicles clàssics americans. 

Els mateixos Mossos han publicat la foto al seu perfil d’Instagram fent broma amb el cotxe. “Li hem demanat la documentació però, per decepció nostra, no era ni KITT ni el conduïa Michael Knight”, asseguren en un post en aquesta xarxa social. I les reaccions no s’han fet esperar. 

“L’han aturat per fer-se la foto”

“Com us agrada treure pasta d’on no podeu… per decepció vostra segur que ho portava tot homologat”, assegura un dels molts usuaris que han reaccionat a la broma dels Mossos. “Pareu un cotxe sense raó aparent de delicte, sembla que us avorriu molt…”, apunta un altre. “En resumen, lo han parado para hacerse una foto”, assegura un altre. “L’han aturat només per curiositat”, insisteix un altre.

Amb tot, però, també són molts altres usuaris que han rebut la broma amb més gràcia i aprofiten per compartir l’anècdota amb un somriure. El que sí que està clar és que el post amb una foto de dos agents dels Mossos i aquest vehicle que sembla sortit d’una sèrie dels anys 80 és viral; tot i que s’ha penjat aquest dilluns a primera hora, és el que té més reaccions, entre “likes” i comentaris, de llarg, de les últimes setmanes.