Una forta pudor de gas ha acabat destapant una plantació de marihuana que hi havia amagada a la urbanització Vilafortuny de Cambrils, al Baix Camp. El passat dissabte, 25 de febrer, els veïns es van alertar en sentir una forta olor que s'estenia pel carrer Sevilla. En un primer moment es van pensar que era olor de cremat i que es podria haver produït un incendi en algun dels habitatges, motiu pel qual van alertar els serveis d'emergències. Fins al lloc s'hi van desplaçar agents de la Policia Local de Cambrils i una dotació dels Bombers de la Generalitat, que només arribar van detectar que aquella olor no era de cremat, sinó de gas, i que es podria haver produït una fuita en algun lloc.

L'olor de gas va acabar descobrint una plantació de marihuana interior

Els bombers van començar a seguir el rastre de la pudor per saber d'on procedia. Això els va portar fins a una casa, d'on tres persones van fugir corrent només veure'ls arribar, segons detalla el Diari de Tarragona. Això va fer saltar totes les alarmes i ràpidament es van activar diverses patrulles de la Policia Local, que els van començar a perseguir. Poc després, van poder ser localitzats i detinguts. Es tracta de tres homes de 23, 27 i 39 anys. Davant l'intent de fugida, els policies van sospitar que en aquell habitatge es podria estar cometent alguna il·legalitat, concretament que hi hagués una plantació de marihuana amagada. 

Per aquest motiu, es va demanar la col·laboració als Mossos d'Esquadra per poder-hi entrar. Durant diverses hores es va estar fent vigilància preventiva a l'exterior de la casa, fins que l'endemà van rebre autorització judicial i van poder accedir a l'immoble per confirmar les seves sospites. Dins de l'habitatge hi havia una plantació interior de marihuana amb 301 plantes en diferents fases de creixement i 57 quilos de cabdells. Per aquest motiu, els tres detinguts el dia anterior van ser acusats de ser els presumptes autors d'un delicte contra la salut pública