El conserge del camp de futbol de Cambrils ha rebut una brutal pallissa per part d'un grup de jugadors de l'equip sènior del Club Laguna de futbol sala. Els fets van tenir lloc el passat dimarts a la nit, al voltant de les 22.30 hores, hora de tancament de l'equipament municipal. Els jugadors havien acabat el seu entrenament a la carpa annexa i es trobaven al vestuari dutxant-se i canviant-se de roba. El treballador va entrar-hi per avisar-los que ja gairebé era l'hora de tancar i s'havien de donar presa, però els nois s'ho van seguir prenent amb calma. L'home va haver d'insistir en diverses ocasions, però els nois no s'ho van prendre gaire bé. Alguns d'ells s'hi van encarar i el van començar a agredir. 

Un grup de cinc o sis jugadors, segons ha avançat Revista Cambrils, van rodejar el conserge, li van tapar el cap amb una dessuadora i el van començar a colpejar. Li van donar cops de puny i puntades de peu per tot el cos, fins que el van deixar malferit a terra i van marxar. L'home es va poder tancar als vestuaris i va trucar al 112, que va activar dues patrulles de la Policia Local. Després d'explicar als agents el que havia succeït, aquests li van recomanar que anés a comissaria a presentar la denúncia i que portés un informe mèdic de les lesions. El treballador va anar directament a l'Hospital Antoni de Gimbernat de Cambrils, on li van fer una revisió.  

Afortunadament, l'home només va patir diverses contusions i no va tenir cap fractura o lesió important. L'endemà va anar a dependències policials per formalitzar la denúncia. La Policia Local de Cambrils va obrir una investigació de l'agressió. Tot i que la primera versió parla de cinc o sis agressors, els investigadors se centren especialment en dos nois que són els que haurien induït a la pallissa i que la víctima va poder identificar plenament. La resta de joves haurien donat cobertura i estarien investigats com a còmplices d'un possible delicte de lesions.

El conflicte entre el club i els conserges ve de lluny

La pallissa al conserge per part dels jugadors del Club Laguna ha estat la resposta agressiva a uns últims mesos de tensió i conflicte. Els treballadors municipals es queixen que les instal·lacions esportives estan plenes de gent a l'hora de tancament i que han d'allargar la seva hora de sortida i han de marxar cap a casa més tard de l'habitual. En contraposició, els membres de l'equip de futbol sala es queixen que els que entrenen abans que ells acaben més tard del previst i fent s'hagin de retardar del seu horari d'entrenament, que acabin més tard i encara estiguin a les dutxes a l'hora de tancament. Creuen que el problema el tindria qualsevol altre club que fos l'últim a utilitzar l'equipament.

A més, des del club també han apuntat que el conserge que ha estat víctima de la pallissa els feia fora de males maneres habitualment, arribant a insultar els jugadors o a tancar-los la llum i deixar-los a les fosques dins les dutxes. De fet, durant les hores posteriors de l'agressió, el club no es va pronunciar i no va demanar disculpes per la pallissa, el que va provocar que els set conserges de les instal·lacions esportives de Cambrils prohibissin l'entrada a qualsevol equip del Club Laguna. L'Ajuntament ha hagut d'intervenir en el conflicte i només ha prohibit l'accés a l'equip sènior on militaven els agressors. Es tracta d'una mesura provisional de 15 dies, que no es descarta que pugui acabar sent definitiva. De moment, el partit d'aquest cap de setmana s'ha suspès. Per la seva banda, el club ha acabat publicant un comunicat denunciant l'agressió, mostrant la seva solidaritat amb el conserge i assegurant que no permetrà la continuïtat dels agressors.