La Fiscalia de Madrid demana nou anys de presó pel ballarí Rafael Amargo per un delicte contra la salut pública, en considerar que va vendre drogues a casa seva per terceres persones de manera "persistent" a canvi de diners.

Nou anys més pel productor Eduardo de Santos

En l'escrit d'acusació la Fiscalia també demana nou anys de presó pel productor Eduardo de Santos perquè actuava de manera "conjunta" amb l'altre acusat en la compra i posterior distribució de drogues.

Rafael Amargo / Twitter

Rafael Amargo va ser detingut l'any passat en una operació contra el tràfic de drogues i Fiscalia li demana una pena de 9 anys de presó, uns fets que estan sent investigats des dels jutjats / Twitter

Fiscalia no demana presó per Luciana Bongianino, la parella de Rafael Amargo

La Fiscalia no demana pena per a la parella de Rafael Amargo, Luciana Bongianino, a la qual el jutge del cas sí que la considera possible autora d'un delicte contra la salut pública i un altre de pertinença a grup criminal.

Un jutge conclou que el ballarí era el cap d'un grup que traficava amb droga

Recentment, el jutge del cas va acabar la investigació i va considerar que el ballarí era el cap d'un grup que traficava amb droga, principalment metamfetamina, que venien des del pis que compartia amb la seva dona, utilitzant "mules" que portaven la droga als compradors.

Rafael Amargo / Wikipedia Guillem Medina

Fiscalia demana 9 anys de presó pel ballarí Rafael Amargo, acusat de tràfic de drogues / Viquipèdia

"Es dedicaven manera concertada i persistent a la distribució de substàncies estupefaents"

Fiscalia explica que durant els mesos d'abril i desembre de 2020, el ballarí i el productor "es dedicaven manera concertada i persistent a la distribució de substàncies estupefaents, entre les quals, metamfetamina, a terceres persones a canvi de diners".

"Feia arribar la droga al lloc on el client indicava"

Compraven  la substància de manera "conjunta" als diferents subministradors, per, posteriorment repartir-la entre tots dos i vendre-la a terceres persones. Amargo venia les drogues a les persones que acudien al seu domicili de Madrid, i altres vegades "feia arribar la droga al lloc on el client indicava, per a això es valia del seu home de confiança el també acusat Miguel Ángel B. L.", qui sabia el que portava i que "després de fer el lliurament tornava al domicili per a lliurar-li els diners obtinguts amb la venda".

La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets, però tot apunta que Rafael Amargo passarà uns anys a presó per un presumpte delicte contra la seguretat pública.