L'Inge és una dona de 63 anys que ha estat detinguda a Palma (Mallorca). Es tracta d'una fugitiva que estava en crida i cerca per les autoritats alemanyes perquè fa gairebé un any va assassinar el seu pare i va fingir que havia tingut una mort natural. El motiu del crim és que es volia quedar amb la seva herència, de més de 100.000 euros, però la van acabar enxampant i ja ha ingressat a presó.

Tot va començar l'any passat a Rosenheim, un municipi d'Alemanya. La víctima era un home de 90 anys que va morir el novembre de l'any passat a l'hospital. L'home, sense motiu aparent, es va començar a posar malalt fins que, finalment, va perdre la vida.  A simple vista, semblava una mort natural a causa de l'edat avançada de la víctima i no li van donar més importància, però de seguida van començar a sortir caps sense lligar

La dona havia enverinat al seu pare durant mesos

La Policia d'Alemanya va obrir una investigació i va poder descobrir que la víctima es va començar a posar malalta a principis del maig del 2021, sense causa aparent. Van demanar que li fessin una segona autòpsia i va ser llavors quan van descobrir que l'havien enverinat durant mesos amb somnífers i que aquesta havia estat la causa de la seva mort. 

Ordre de crida i cerca a l'Europol

Les investigacions policials apuntaven cap a l'Igne, una dona de 63 anys que era la filla de la víctima. La van intentar detenir, però van veure que, després de cometre el crim, havia marxat del país. Va ser llavors quan es va emetre una ordre de crida i cerca a l'Europol i, al cap de pocs mesos, van descobrir el seu amagatall a Palma i la van detenir com a presumpta autora dels fets.

Crim per una herència anticipada de 112.875 euros

Segons explica Última Hora, la presumpta autora dels fets va aconseguir enganyar a la gent del seu voltant per tal que droguessin el seu pare. Els explicava que els havia de subministrar uns medicaments, però en realitat eren morfina i forts somnífers. Però per què una dona voldria assassinar el seu propi pare? En aquest cas, tot apunta que era per una herència anticipada de ni més ni menys que 112.875 euros.

Entra a presó de manera provisional i sense fiança

De fet, els agents van poder trobar a casa seva unes notes que, presumptament, demostraven la seva implicació en el crim. La Policia Nacional la va detenir a ella i a la seva filla, que vivien a Palma. La filla va quedar en llibertat amb càrrecs, però la dona de 63 anys va passar a disposició judicial de l'Audiència Nacional i es va acordar la seva entrada a presó de manera provisional i sense fiança per un delicte d'homicidi pel qual podria enfrontar-se a cadena perpètua.