Un jove de 29 anys ha matat d'una punyalada al coll el seu propi pare a Campos del Río (Múrcia). 

Un home mata el seu pare a Campos del Río apunyalant-lo al coll

Els fets han passat aquest dilluns cap a les 21:30 en un habitatge del carrer Escuelas de Campos del Río, un petit municipi de Múrcia. Tot ha començat per una discussió familiar i, quan la Guàrdia Civil i els serveis d'emergències s'han desplaçat fins al lloc dels fets, han pogut comprovar que hi havia un home de 53 anys mort a terra amb signes evidents de violència: tenia una punyalada al coll.

L'alcaldessa rectifica les primeres declaracions

El presumpte autor dels fets és el seu fill, un jove de 29 anys que ha estat detingut per la Guàrdia Civil per un delicte d'homicidi i violència domèstica. En un primer moment, l'alcaldessa de Campos del Río, María José Pérez Cerón, assegura que la víctima d'aquest crim és un maltractador i que, en el poble, tothom sabia que maltractava tant a la dona com al fill, tot i que no hi havia cap denúncia, probablement, per por. No obstant això, després ha rectificat i ha dit que no era cert.

Guàrdia Civil a Godella - Guillem RS

Un noi de 29 anys mata el seu pare apunyalant-lo al coll a Campos del Río (Múrcia) / Guillem RS

Investigació en mans de la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha obert una investigació i està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. El presumpte autor dels fets es podria enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades per un delicte d'homicidi i violència domèstica.

Un home assassina la seva parella a Lorca

Aquest no ha estat l'únic crim de la Regió de Múrcia en les darreres setmanes i, de fet, a Lorca, un home va ser detingut per, presumptament, haver assassinat la seva parella. Després de passar a disposició judicial, va ingressar a presó de manera provisional i sense fiança i la Policia Nacional està investigant aquest crim, que tot apunta que es tracta d'un cas de violència de gènere.