La matinada de diumenge un total de 48 persones van ser sancionades per fer una festa il·legal en una masia situada a Les Hortes, prop del recinte del Parc de Samà, a Cambrils (Baix Camp). La festa no seguia les mesures sanitàries contra la covid-19.

48 persones en una festa il·legal

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local van identificar i sancionar a 48 persones per estar en una festa que incomplia les mesures per prevenir la covid-19. L’organitzador va utilitzar els seus contactes amb el sector de l’oci per preparar aquest esdeveniment.

Els participants de la festa s’apuntaven per les xarxes socials. A través d’elles pagaven una entrada que tenia un preu entre 25 i 30 euros. Els clients van rebre un avís on deia que serien informats del lloc de la festa una hora abans que comencés.

Mossos d'Esquadra / @mossos

Foto de l'arxiu dels Mossos d'Esquadra / @mossos 

La policia sabia que es faria una festa

L'objectiu era poder evitar ser descoberts i la intervenció de la policia. Però no va ser així. La policia va identificar l’organitzador de la festa entre les 48 persones que estaven al recinte. Entre els participants hi havia persones de nacionalitat francesa i belga. L’autor té contactes de l’oci nocturn i amb la seva ajuda va poder organitzar aquesta festa.

La Policia Local de Cambrils va saber que es faria una festa i va informar els Mossos d’Esquadra. Tots dos cossos policials van acordar intervenir quan es conegués el lloc on es faria.

A la matinada els dispositius de la Policia Local, els Mossos i dues furgonetes de la Policia Autonòmica es van dirigir a una masia de Les Hortes, prop del Parc Samà.

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra van acabar amb la festa

Abans d’irrompre a la masia, els agents van comptabilitzar un total de 100 persones aproximadament. Els participants consumien begudes sense respectar la distància. Tampoc havien limitat el nombre de persones ni portaven posada la mascareta.

Amb totes aquestes irregularitats, la Policia Local i els Mossos van decidir acabar amb la festa. Després, van identificar i sancionar els 48 assistents que es trobaven allà.

Festa il·legal a Barcelona la nit de Sant Joan

Una altra festa il·legal va tenir lloc la nit de Sant Joan. Dues persones van ser detingudes i els altres participants van ser denunciats. Els fets van tenir lloc al carrer Veneçuela de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana van denunciar els assistents de la festa per incomplir les mesures de seguretat anticovid i per consum de drogues. 

La Guàrdia Urbana va explicar que van desallotjar una festa il·legal amb els Mossos d'Esquadra. Van imposar quatre denúncies per substàncies estupefaents i van intervenir 1.000 euros, una arma blanca i equips de so.