La Guàrdia Urbana de Barcelona intervé una festa en un local del districte de Les Corts de la capital catalana. Hi havia gairebé 300 persones a dins sense respectar les distàncies de seguretat i l'establiment no tenia llicència.

Festa multitudinària en un local de Les Corts

Aquest diumenge a la nit la Guàrdia Urbana de Barcelona va intervenir en una festa que s'estava celebrant a dins d'un local del districte de Les Corts. Els agents van poder comprovar que hi havia 277 persones a l'establiment, superant l'aforament permès com a mesura de prevenció per a la propagació de la Covid-19.

Fiesta Les Corts / Guardia Urbana Barcelona

Festa il·legal en un local a Les Corts / Guàrdia Urbana de Barcelona

I no només això. El local no tenia la llicència corresponent per fer una festa, ja que tenia una documentació d'activitat diferent i mancava de l'assegurança de responsabilitat civil corresponent.

Sense llicència ni distàncies de seguretat

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, el personal del lloc permetia fumar en zones prohibides i no es garantia l'ús de mascareta, obligatòria en llocs tancats i on no es pugui mantenir una distància suficient per evitar el contagi del coronavirus.

 

El cos policial ha publicat al seu compte de Twitter un vídeo mostrant les infraccions, que va ser gravat des de dins i on es veu una gran quantitat de gent gaudint d'una festa com les que es recorden dins les discoteques abans que arribés la pandèmia causada per la Covid-19.

Estiu amb festes il·legals a Catalunya

Aquesta festa ha estat desmantellada només una setmana després de l'última que es va fer pública. Diumenge passat de matinada un total de 48 persones van ser enxampades en una masia a Les Hortes, prop del recinte del Parc de Samà, a Cambrils (Baix Camp).

L'esdeveniment va estar organitzat per un home amb contactes al sector de l'oci, a través dels quals va preparar la festa.

Esdeveniment a Cambrils organitzat a les xarxes socials

Els assistents s'apuntaven a les xarxes socials, on pagaven una entrada d'entre 25 i 30 euros. Però no sabien a on anaven, ja que els van avisar que no serien informats del lloc fins una hora abans que comencés.

Mossos d'Esquadra / @mossos

Vehicle dels Mossos d'Esquadra / Mossos d'Esquadra

Quan la Policia Local de Cambrils va tenir constància de la celebració, va informar els Mossos d'Esquadra, amb qui van acordar intervenir un cop es conegués la ubicació. Per això, de matinada, dispositius de la policia local i catalana, amb dues furgonetes, es van dirigir a una masia de Les Hortes, prop del Parc Samà.

Sense distàncies ni mascareta: 48 persones sancionades

Abans d'entrar-hi, van observar fins a 100 persones, superant l'aforament permés, que consumien begudes sense respectar la distància de seguretat i que no duien mascareta.

Fiesta Ilegal en Cambrils / Policía Cambrils

Festa il·legal a Cambrils / Policia Local de Cambrils

Finalment, els agents van irrompre en la festa i van identificar i sancionar els 48 assistents que hi eren en aquell moment, entre qui hi havia diverses persones de nacionalitat francesa i belga.