Tres detinguts per segrestar, ferir i vexar a un cambrer que treballava per ells a festes il·legals amb drogues i armes a Marbella (Màlaga) i al qual exhibien als assistents en aquests esdeveniments per a burlar-se d'ell, fent-li ferides i simulant el seu assassinat.

Li dibuixen una "M" amb una navalla a la cara

Un dels detinguts fins i tot li va dibuixar amb una navalla una "M" a la cara, per a marcar-lo amb la inicial del seu sobrenom, ha informat aquest diumenge en un comunicat la Guàrdia Civil, que ha arrestat a aquestes tres persones en el marc de l'operació "Marbellus".

Els autors es dedicaven a l'organització de festes il·legals a cases de luxe per tota la Costa del Sol, on eren freqüents drogues i armes, i la víctima va aconseguir fugir "ple de ferides i hematomes" fins a Sevilla, on va denunciar els fets en una caserna de la Guàrdia Civil.

Tres detinguts per diferents delictes

Se'ls considera autors dels delictes de segrest, lesions greus, tràfic de drogues, robatori amb violència i intimidació, falsedat documental i usurpació d'identitat.

Els detinguts eren coneguts per vendre els denominats "globus del riure", que són globus plens d'òxid nitrós (gas del riure), i venien també la "cocaïna rosa" i MDA, a més de fer ostentació d'armes de foc a les festes il·legals.

El cambrer segrestat ho denuncia tot a la Guàrdia Civil

La recerca va començar quan la víctima, "ple de ferides i hematomes" va arribar a la caserna de la Guàrdia Civil de San Juan de Aznalfarache (Sevilla) per a denunciar que havia estat retingut a Marbella durant quatre dies contra la seva voluntat, exigint-li un pagament de 10.000 euros pel seu alliberament.

El denunciant tenia una ferida a la cara amb forma de "M" i altres talls de major profunditat a diferents parts del cos. El segrest es va produir quan un dels organitzadors, en acabar una festa, el va acusar d'haver-li sostrets diners de la recaptació, per la qual cosa va ser retingut i colpejat en nombroses ocasions (perdent fins i tot la consciència).

El segrestat emmanillat i emmordassat 

La víctima va ser traslladada a diverses festes en viles, en les quals fins i tot li van exposar als assistents emmanillat i emmordassat com a part d'un "espectacle" en el qual simulaven detonacions d'armes de foc en fer explotar globus al costat d'ell.

L'home va aconseguir que el seu pare li ingressés al seu compte els 10.000 euros que li exigien els segrestadors, per la qual cosa el van traslladar a diversos caixers de Marbella per a treure els diners.

La víctima va aconseguir escapar dels segrestadors

En una distracció, la víctima va aconseguir escapar-se de les brides amb les quals estava emmanillat i va escapar amb el seu cotxe encastant-lo contra la porta del garatge en el qual estava segrestat i es va dirigir cap a San Juan de Aznalfarache, on va denunciar els fets.

En els registres de l'habitatge en la qual va estar segrestat i en les d'un altre investigat s'han trobat drogues, bombones carregades d'òxid nitrós, documentació falsificada i armes. La recerca continua oberta i no es descarten noves detencions.