La Fernanda i en Vicente van viure un veritable infern aquest divendres quan un grup d'uns set homes els va atacar. Els van apallissar a tots dos i a ella, a més a més, la van violar. La parella fa uns mesos que es va llençar a fer una ruta pel continent asiàtic amb les seves motos. El seu viatge, però, es va truncar poc després d'arribar a una zona muntanyosa de l'estat de Jharkhand, al nord-est de l'Índia. "Ens ha passat una cosa que no desitgem a ningú", començava a explicar la Fernanda, espanyola d'origen brasiler de 28 anys. "Ens han assaltat en una tenda, ens han pegat, ens han posat un ganivet al coll i a la Fernanda l'han violada set homes", afegia en Vicente, la seva parella, valencià de 45 anys. 

El vídeo amb què han recollit el seu testimoni el van gravar a l'hospital; tots dos visiblement afectats i amb contusions per tot el cos. La Fernanda és influencer de viatges, i amb en Vicente es dediquen a recórrer el món en moto. Fa nou anys que tenen una relació, sis dels quals els han passat viatjant i compartint les seves experiències amb els més de 300.000 seguidors que apleguen a Instagram. Malauradament, la darrera actualització ha estat per explicar l'esgarrifós atac que van patir quan es disposaven a passar la nit en una tenda de campanya als afores de la ciutat de Dumka. 

 

Amenaçats de mort per set homes 

Eren els seus darrers dies a l'Índia, aviat travessarien la frontera cap al Nepal. Van decidir passar la nit a la intempèrie; no era el primer cop que acampaven en els gairebé sis mesos que durava el seu viatge pel subcontinent indi. Quan ja es preparaven per anar a dormir, van sentir el soroll d'unes motos que s'acostaven a on eren ells. Al principi, només eren tres els homes que els van començar a llençar pedres i amenaçar-los, però al cap de pocs minuts en van arribar quatre més. Van agafar en Vicente i el van pegar brutalment amb el casc de la moto, mentre els altres arrossegaven la Fernanda cap a uns matolls

En Vicente va intentar evitar que li fessin mal a la seva parella, però li van posar un ganivet al coll i li van dir que el matarien. Mentrestant, la Fernanda era colpejada alhora que l'agredien sexualment. "Only sex, only sex" és el que li van contestar quan ella va oferir-los els més de 300 dòlars que tenien en efectiu perquè paressin. Després de tres hores d'infern, els homes se'n van anar, deixant-los malferits i traumatitzats. Poc després, una patrulla policial va veure la Fernanda en una carretera propera, i es van aturar en veure l'estat en què es trobava. 

Quatre detinguts, un d'ells ha confessat 

La policia els va portar al centre de salut més proper, on van prestar declaració i els van guarir les ferides. En Vicente té la boca destrossada; la Fernanda, una costella fracturada. La parella ha explicat que van passar la nit a l'ambulatori mentre els agents donaven caça als sospitosos. L'endemà, dissabte, van detenir-ne tres en un primer moment i, poc després, un quart, del total de set homes que els van agredir brutalment per poder violar la Fernanda. 

fernanda índia
A la Fernanda la van apallissar i violar entre set homes a l'Índia / Instagram fernanda.4ever

"Un dels detinguts ha confessat el crim i ha donat detalls sobre els acusats que van escapar. Tots tenen entre 20 i 30 anys", ha comunicat el superintendent de la policia de Dumka, Pitambar Singh Kherwar. A hores d'ara, la parella es troba en un hospital a uns 80 quilòmetres de Dumka, escortats per la policia. Mentre es recuperen en espera de poder agafar un vol de tornada cap a Espanya, els agents estan analitzant l'ADN trobat a l'escena; amb totes les proves contra ells, els detinguts podrien ser sentenciats a cadena perpètua