Una ruta en bicicleta per l'Índia s'ha convertit en un infern per una turista espanyola, després de ser violada en grup, presumptament, per entre vuit i deu homes aquest divendres a la nit. La víctima, de 28 anys i origen brasiler, estava de vacances amb el seu marit, de 45 i també espanyol, quan va ser atacada i agredida sexualment a la localitat de Dumka, a l'estat de Jharkhand, al nord-est del país. Segons el relat de la parella, es van aturar en un descampat on pretenien passar la nit en una tenda de campanya, quan van ser assaltats pel grup. 

El marit de la víctima va rebre una pallissa mentre els sospitosos s'emportaven la dona a rossegons entre uns matolls i l'agredien sexualment. Els fets van tenir lloc al voltant de les deu del vespre, i la dona va aconseguir escapar després de la violació; els presumptes agressors també van colpejar-la a ella quan va intentar resistir-se. 

Va aconseguir escapar per demanar ajuda 

Poc abans de les onze de la nit, una patrulla policial va veure com una dona es llençava a la carretera, visiblement nerviosa i amb contusions per tot el cos. Amb gestos i crits va aconseguir que s'aturessin, i els va explicar el que havia passat. Els agents la van portar immediatament a un hospital on a hores d'ara continua ingressada, recuperant-se de les seves lesions i sotmetent-se a avaluacions mèdiques. 

Mentrestant, els policies van posar en marxa un dispositiu per a trobar els responsables de l'agressió. Dels deu homes que suposadament van atacar-la a ella i al seu marit per després violar-la, a hores d'ara s'han pogut identificar i detenir tres, que estan sent interrogats a comissaria sobre els fets. 

El matrimoni estava fent ruta per la part nord de l'Índia, i tenien previst continuar cap al Nepal. No era la primera nit que passaven a la intempèrie; feia un parell de setmanes que estaven recorrent el país, acampant a l'aire lliure en llocs on no trobaven allotjament.