Tres persones van resultar ferides aquest divendres, 7 d'abril, pel brutal atac a mossegades d'un gos de raça perillosa al carrer Josep Montserrat Cuadrada de Mataró, que separa els barris de Ceranyola i Peramàs. Els fets van tenir lloc cap a les sis de la tarda davant de l'escola Josep Manuel Peramàs, quan una dona passejava amb els seus dos gossos de raça perillosa sense portar-los lligats ni amb el morrió posat. De cop i volta, un dels dos cànids es va començar a abraonar violentament contra els altres vianants que hi havia al carrer.

El gos va mossegar tres persones de forma violenta

El gos es va llençar contra totes les persones que es trobava pel camí i va aconseguir mossegar-ne a tres, que van resultar ferides. De fet, segons ha avançat la pàgina de Facebook Cerdanyola Directo, una de les víctimes es va haver d'enfilar dalt d'un cotxe que hi havia aparcat per evitar que l'animal la continués mossegant. La violència amb la qual va actuar l'animal va quedar palesa en el fet que va deixar un gran bassal de sang a la vorera i també van resultar esquitxats alguns vehicles que hi havia estacionats pels voltants. 

Després de ser alertats pels testimonis, els serveis d'emergències es van desplaçar fins al lloc dels fets. Els sanitaris del SEM van atendre els ferits al mateix carrer i posteriorment van ser traslladats a l'hospital de Mataró. Les ferides de les víctimes són de diversa consideració, però la més greu és una mossegada en una cama que va rebre una d'elles que li va fer perdre molta sang. Els agents de la Policia Local, segons detalla Capgròs, van instruir diligències i van denunciar la propietària del gos per infringir l'ordenança de tinença d'animals de companyia i infracció en matèria de gossos potencialment perillosos.