Quatre agents de la Policia Municipal de Terrassa van resultar ferits aquest diumenge a la matinada quan intentaven impedir un robatori amb violència al Polígon Industrial de Santa Eulàlia. Segons han explicat des del cos de seguretat local, els fets es van produir en el marc d'un operatiu de vigilància preventiva al carrer Duero, una de les principals zones de discoteques de la ciutat. Quan passaven pocs minuts de dos quarts de cinc del matí, els agents van presenciar el que semblava una baralla entre dues persones, prop de l'encreuament amb el carrer de Cardener, precisament a poca distància de la comissaria municipal.

Els policies van anar fins als dos joves per a fer mediació entre ells i es van adonar que no es tractava d'un enfrontament, sinó que en realitat era un robatori amb violència, segons detalla MónTerrassa. Un dels joves estava atacant l'altre per robar-li el seu telèfon mòbil. Els agents van intentar intervenir i separar els dos nois, però el lladre va respondre de forma violenta i va començar a colpejar els policies. Fruit dels cops, quatre d'ells van resultar ferits lleus amb diverses contusions al cos i van requerir assistència mèdica.  Finalment, es va poder reduir l'agressor i se'l va detenir acusat d'un delicte de robatori amb violència

Dispositius de vigilància al Polígon Industrial de Santa Eulàlia

En les últimes setmanes, la presència policial al Polígon Industrial Santa Eulàlia s'ha vist augmentada considerablement. En especial al carrer del Duero, una les de principals zones d'oci nocturn de la ciutat i que reuneix algunes de les discoteques més concorregudes. En aquestes operacions de la Policia Municipal de Terrassa, en les quals moltes vegades també participen de forma conjunta els agents dels Mossos d'Esquadra, s'han identificat desenes de persones i també s'han produït diverses denúncies, la majoria per consumir begudes alcohòliques a la via pública o per tinença d'armes blanques. L'objectiu d'aquesta campanya és incrementar la seguretat a la zona i evitar robatoris, apunyalaments o agressions sexuals.