Nova baralla a ganivetades a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió, els fets han tingut lloc al voltant de les cinc de la matinada d'aquest divendres, 22 de setembre, a la plaça d'Àngel Pestaña, al barri de la Prosperitat de la capital catalana, al districte de Nou Barris. Dos grups, per causes que es desconeixen i que s'estan investigant, s'han començat a enfrontar entre ells de manera violenta i alguns dels implicats han fet servir armes blanques. Diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins al lloc en tenir coneixement dels fets, així com efectius sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Els professionals sanitaris han hagut d'atendre dues persones ferides d'arma blanca al mateix lloc dels fets. Després de ser estabilitzades, han estat traslladades en ambulància fins a un centre hospitalari. Una ha ingressat a l'hospital Vall d'Hebron i l'altra a l'hospital de Sant Pau, totes dues en estat greu, tal com ha avançat Betevé. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació sobre el succés per tal d'esclarir què ha passat i quina motivació hi havia darrere la baralla. A hores d'ara, no consta cap detenció.

Detingut per amenaçar uns joves amb una arma simulada i atrinxerar-se en un pis a Sarrià

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra han detingut aquest divendres un home de 53 anys després que s'hagués atrinxerat en un pis del carrer Duquessa d'Orleans de Barcelona, al barri de Sarrià. L'home, amb problemes psiquiàtric, ha sentit uns joves fent soroll al carrer i ha sortit amenaçant-los amb el que, suposadament, era una arma de foc. Els adolescents s'han espantat i han demanat ajuda, moment en què l'individu s'ha tancat al seu pis. Agents de la UCSE dels Mossos han negociat amb ell fins que ha acabat obrint la porta i l'han pogut detenir. Els policies, a més, han comprovat que l'arma, en realitat, era simulada.