Dues persones han resultat ferides crítiques en un atropellament aquest divendres al Vendrell. Els fets han tingut lloc pocs minuts abans de dos quarts de dues del migdia al punt quilomètric 135,5 de la carretera C-31, al seu pas per la capital del Baix Penedès, just a la rotonda d'accés al municipi on connecta amb l'N-340. Les víctimes, un home de 71 anys i una dona de 69 anys, estaven creuant de forma correcta la via per un pas de vianants quan una furgoneta els ha envestit a tota velocitat, segons ha explicat el Servei Català de Trànsit.  A conseqüència de l'impacte, els dos vianants han patit diverses ferides de gravetat.

Fins al lloc de l'accident s'hi han desplaçat dues patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues patrulles de la Policia Local del Vendrell, una dotació dels Bombers de la Generalitat i cinc del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). A causa de la gravetat dels dos ferits, s'ha optat per evacuar-los en helicòpter. La dona ha estat traslladada a l'Hospital de Bellvitge, mentre l'home ha estat traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. La policia catalana li ha practicat les proves d'alcoholèmia i de drogues al conductor, un home de 38 anys i nacionalitat espanyols. El resultat del test ha estat positiu en drogues, motiu pel qual ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària.

Un punt regulat per semàfor, però no funciona

Les dues víctimes són un matrimoni que no resideix al Vendrell, però sí que hi té una segona residència a la urbanització Oasis, segons ha pogut detallar RTV El Vendrell. Precisament el punt on s'ha produït l'atropellament és el pas de vianants a la rotonda que dona accés a aquesta urbanització, un punt regulat per semàfors, però que fa temps que no funcionen. Des de fa unes setmanes, es queden parpellejant en groc i en vermell de forma contínua i sense cap sentit, sense que ningú hagi fet res per arreglar-ho. Els veïns de la zona han explicat a ElCaso.cat que era qüestió de temps que hi hagués un atropellament o un accident greu.