Dos agents dels Mossos d'Esquadra han estat brutalment agredits quan havien anat a atendre un avís per una agressió masclista a les portes d'una escola a Cerdanyola del Vallès. En arribar, han comprovat que un home havia pegat una dona que era la seva parella. L'agressor, fins i tot, presumia del que havia fet i anava dient que ho faria quan volgués. La víctima ha reconegut l'agressió, però no ha volgut denunciar-ho a la policia catalana. En aquest moment, diversos familiars de la parella, d'ètnia gitana i vells coneguts dels cossos policials per altres delictes, s'han atansat cap als agents i els han començat a agredir amb puntades de peu i cops de puny

Els dos agents dels Mossos han estat brutalment agredits

Un dels policies ha acabat estès a terra i s'intentava defensar amb els braços mentre li anaven propinant cops per totes bandes a les costelles i el cap, impedint que es pogués reincorporar i posar-se dret. El seu company de patrulla l'ha intentat ajudar i un familiar menor d'edat li ha donat un fort cop de puny a la cara. Diverses patrulles dels Mossos han arribat per poder auxiliar als agents agredits i controla la situació. Finalment, s'ha detingut l'agressor de la dona, que també ha agredit els agents, i el noi de 17 anys que havia donat el cop de puny a l'agent. Cap d'ells constava que tinguessin antecedents policials. Tot i la detenció, els dos arrestats han acabat quedant en llibertat posteriorment.

Pel que fa als policies han resultat ferits de gravetat. Un d'ells té una fractura al radi, cops per totes bandes i, segurament, haurà de ser intervingut quirúrgicament, fent que estigui diversos mesos de baixa. L'altre agent té diverses contusions al pòmul i als llavis i s'estima que també estigui de baixa un mínim de tres setmanes. Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP) dels Mossos han anunciat que assumiran l'acusació particular dels dos agents contra els dos detinguts.