Foc en un edifici de Figueres (Alt Empordà). Tres persones han resultat ferides en l'incendi d'un immoble a la ciutat gironina, segons han informat des dels Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els fets han tingut lloc la matinada d'aquest dijous en un pis del carrer Carles Fages de Climent del municipi, cap a un quart d'una, concretament a les 00.16 hores, que és quan els serveis d'emergències han rebut l'avís. Fins allà, s'han traslladat set dotacions de l'equip de bombers i, en arribar, han comprovat que el foc no estava desenvolupat i que no s'apreciaven les flames des de l'exterior.

Però, en entrar a l'edifici, els bombers han localitzat el foc en un habitatge de la primera planta i, en poc temps, l'han estabilitzat. Quatre persones que hi havia al bloc de pisos han estat evacuades amb caputxa de rescat i els facultatius del SEM han atès dues al mateix lloc dels fets per lesions de diversa consideració i una tercera ha estat traslladada a l'Hospital de Figueres en estat greu. La resta de veïns, mentre els serveis d'emergències realitzaven els treballs, s'han quedat confinats en una zona segura fins que han acabat les tasques d'extinció. Poc després, tant els Bombers de la Generalitat com l'arquitecte municipal han revisat l'edifici i no han detectat que l'estructura hagués quedat danyada per l'incendi.

Incendi d'un patinet i d'un camió cisterna

A més, aquesta nit i fins al matí d'aquest dijous, els Bombers de la Generalitat han actuat també, i juntament amb els facultatius del SEM, a Santa Coloma de Gramenet, on aquest matí cap a dos quarts de set, un home ha resultat ferit greu després d'incendiar-se el patinet elèctric amb el qual circulava pel carrer Doctor Pagès de la ciutat metropolitana. Però, potser, el foc més espectacular, tot i que sense ferits, s'ha donat aquest dimecres a la nit, cap a les deu, al carrer Sallent de Manresa. Un camió cisterna ha cremat i ha rebentat per tres punts, afectant dos dels dipòsits, els quals, afortunadament, anaven totalment buits, segons ha informat el cos.