Ensurt al barri de Torreforta de Tarragona. Aquesta passada nit de dimecres, els veïns del carrer Francolí han presenciat un tiroteig en ple carrer. Segons avança Diari de Tarragona, els fets han tingut lloc quan passaven pocs minuts de les 22.00 hores, quan un home ha disparat amb una escopeta de perdigons a dos individus, deixant un d'ells ferit.

Ferit per intentar protegir-se el cos dels trets

En el tiroteig, un dels ferits s'ha volgut protegir el cos amb les mans, fet que li ha provocat una greu ferida al canell dret. A més, la víctima també ha rebut diversos perdigons al pit i les cames. Tanmateix, això no li ha impedit caminar uns metres per refugiar-se a la T11, a l'altura de la rotonda de Torreforta. 

Els Mossos investiguen les causes dels fets

Els veïns han estat testimonis dels fets en escoltar cinc trets, que segons han declarat al mitjà tarragoní, semblaven petards. Algun d'ells ha assegurat que en el moment del tiroteig, una dona de professió sanitària que just passava pel carrer ha pogut atendre ràpidament l'home ferit. Minuts després, la dona ha trucat els Sistemes d'Emergències Mèdiques, així com els Mossos d'Esquadra, que s'han desplaçat al lloc de l'incident. Un cop allí, els agents de la policia catalana han buscat incansablement l'agressor per tal de poder-lo identificar i també l'arma amb la qual ha disparat. De moment, els Mossos no han pogut donar més detalls i s'investiguen els fets per tal de poder detenir l'autor.