Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 52 anys que el passat mes de març, presumptament, va matar un altre home de 29 anys en una casa d’una urbanització de Santa Coloma de Farners, a la comarca de la Selva. Segons han pogut saber els Mossos, en aquesta casa hi havia una plantació de marihuana, que és el que va iniciar la baralla que va acabar amb la mort d’aquest jove.

Segons detalla la policia catalana en una nota de premsa, la investigació es va iniciar arran de la denúncia per desaparició d’una persona el dia 4 de març. Les persones que es van presentar a la comissaria ja van explicar l’entorn de la víctima i tot feia pensar que havia d’estar relacionat amb aquest fet. Quan els Mossos van anar a la casa on vivia l’home ja van confirmar que hi havia marihuana i van començar la investigació del cas.

Troben el cadàver abandonat en un bosc

El dia 17 d’abril la Divisió d’investigació Criminal de Girona va localitzar el cos sense vida de la persona desapareguda a una zona boscosa de la mateixa localitat. Els indicis van confirmar que la persona havia estat morta de manera violenta i van poder confirmar que era el jove de 29 anys del qual se n’havia denunciat la desaparició. Les gestions d’investigació van permetre detenir un home de 52 anys que relacionen amb els fets.

El dia 8 de maig va ser arrestat i aquest dijous ha ingressat a presó per un delicte d'assassinat. La policia catalana no ha volgut facilitar la nacionalitat del detingut ni de la víctima i tampoc si va ser assassinat amb una arma blanca o una arma de foc.