Un nen d'11 anys ha resultat ferit greu aquest dissabte després que li caigués a sobre un inflable al camp de futbol del poliesportiu Santiago el Mayor de Múrcia durant la celebració d'un torneig de futbol de categories aleví i infantil. Els fets han tingut lloc pocs minuts abans de les cinc de la tarda i testimonis dels fets han trucat al 112 per alertar-los, dient que el menor es trobava inconscient i que els socorristes de les instal·lacions esportives ja li estaven practicant les maniobres de reanimació.

Fins al lloc s'han activat ràpidament efectius de la Policia Local de Múrcia, així com una Unitat Mòbil d'Emergència de la Gerència d'Urgències i Emergències Sanitàries del 061. En arribar al lloc, el menor es trobava conscient i, un cop els sanitaris l'han pogut estabilitzar, ha estat traslladat urgentment per l'ambulància a l'hospital Virgen de la Arrixaca, on ha ingressat amb una commoció cerebral i està rebent atenció mèdica per tal d'intentar que millori el seu estat de salut. El nen era un dels participants del torneig que s'estava disputant a les instal·lacions i en aquell moment estava a l'espera que li toqués jugar el seu partit.

L'inflable ha caigut per un ancoratge trencat

S'ha obert una investigació per tal d'esclarir els motius pel qual l'inflable, on apareixia un dels principals patrocinadors del torneig, ha caigut. Segons un dels organitzadors del torneig ha apuntat a La Opinión de Murcia, la caiguda s'hauria produït en trencar-se un dels ancoratges de la part de baix que el fixava a terra, amb la mala sort que just en aquell moment el menor estava just a sota. El succés ha generat un gran ensurt i moments de molta preocupació entre els assistents al torneig, que s'ha seguit disputant després de l'incident amb total normalitat.