Un nen d'11 anys es troba ferit greu després de ser atropellat aquest dimarts a la tarda a la localitat de Sils, a la Selva. Els fets van tenir lloc al voltant d'un quart de vuit del vespre al punt quilomètric 2,1 de la carretera GI-555, a l'altura del veïnat de les Mallorquines, quan una furgoneta que circulava en direcció Girona va envestir el menor quan creuava la via en un punt entre l'Hostal Mallorquines i la discoteca Millenium. Arran de la incidència, es van activar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Local de Sils i efectius dels Bombers de la Generalitat i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

A conseqüència de l'impacte, el menor va patir diverses ferides greus i, després d'atendre'l 'in situ', els professionals sanitaris el van traslladar en ambulància a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va ingressar en estat greu a l'UCI, tal com ha avançat el Diari de Girona. De moment, el seu pronòstic és reservat. Pel que fa al conductor de la furgoneta va resultar il·lès, tot i que el vehicle va patir danys importants a la part davantera que va colpejar al menor.

El menor hauria travessat corrent la carretera sense mirar

L'Àrea Regional de Trànsit de Girona dels Mossos d'Esquadra ha obert una investigació per tal d'esclarir les causes de l'atropellament. Els primers indicis apunten al fet que el nen d'11 anys hauria travessat la carretera corrent sense veure que venia un vehicle i la furgoneta no el va poder evitar i va impactar amb ell. La carretera GI-555, que travessa el veïnat de les Mallorquines, és una via interurbana, estreta i que no té un voral o voreres per on poder caminar. Tampoc compta amb il·luminació artificial, el que fa que en el moment en què es va produir l'atropellament estigués completament fosc i fos difícil veure que el nen anava a creuar.