Nou atracament violent al centre de Tarragona. Aquest dimarts, cap a dos quarts de dotze de la nit, la Guàrdia Urbana va rebre un avís alertant que s'estava produint una baralla entre diverses persones al centre de la ciutat. Tres patrulles de la policia local van anar fins al punt indicat i, en arribar-hi, van trobar una persona que sagnava i tenia diverses ferides al cap. En preguntar-li que havia passat, però, va explicar als agents que no es tractava d'una baralla, sinó que havia estat violentament assaltat per tres joves que li havien intentat arrencar per la força la cadena que portava posada al coll.

Amb la descripció dels tres nois que els hi havia facilitat la víctima, els agents de la Guàrdia Urbana van començar a buscar i rastrejar per la zona, trobant tres persones que coincidien perfectament amb les característiques físiques indicades. Un d'ells portava un ganivet i un pal que, presumptament, havia fet servir durant l'intent de robatori. Finalment, els tres nois, d'entre 18 i 24 anys, van quedar detinguts com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència. Per la seva banda, la víctima va ser traslladada a un centre hospitalari perquè li curessin les ferides.

Les baralles i els robatoris, disparats al centre de Tarragona

L'atracament d'aquest dimarts és l'últim episodi de la violència que últimament s'ha instal·lat al centre de Tarragona. Fa uns dies, els Mossos d'Esquadra van detenir una parella de lladres, 38 i 39 anys, després d'enxampar-los atracant una dona gran que acabava de treure diners d'un caixer automàtic de la Rambla Nova. Setmanes abans, la mateixa policia catalana ja havia detingut dos homes i una dona que havien atacat amb un cúter el propietari d'un bar de Tarragona i agredit amb pals els clients per robar 4.500 euros. A la Part Alta, la Guàrdia Urbana també va detenir uns nois que van protagonitzar una baralla i que van poder ser enxampats gràcies al fet que un comerciant els va fer una fotografia abans d'escapar.