Aguaitant al voltant dels caixers automàtics. Així atracava una parella de lladres a senyores grans de Tarragona, fixant-se en la quantitat de diners que extreien i seguint-les per atracar-les moments després. Aquest dijous van aconseguir fer-se amb 1.000 euros en bitllets de 50 que una veïna acabava de guardar a la bossa de mà. Els delinqüents, de 38 i 39 anys i múltiples antecedents per fets similars, van pensar que havien guanyat la loteria amb aquest atracament. L'eufòria els va durar ben poc, però, ja que els Mossos d'Esquadra els van detenir pocs minuts després. 

I és que no només ells estaven a l'aguait. Sense que se n'adonessin, una patrulla dels Fura, la unitat de paisà de la policia catalana, els tenia al punt de mira des de feia una estona. Així, quan van cometre el robatori, al voltant de dos quarts d'onze del matí, els van seguir sense problemes i els van enxampar mentre intentaven fugir. 

Els Mossos van detectar els lladres abans del robatori 

L'atracament va tenir lloc per la zona de la Rambla Nova de Tarragona. Als agents els va cridar l'atenció l'actitud sospitosa dels lladres, que rondaven per davant d'un caixer automàtic, prestant especial atenció a dones grans i a si extreien o ingressaven diners, i quina quantitat. Així mateix, no paraven de mirar al seu voltant, com vigilant que ningú els estigués seguint. Els Mossos van sospitar immediatament que es tractava d'uns delinqüents a l'espera de poder atracar alguna persona que acudís al caixer. I no s'equivocaven. 

Van escollir la seva víctima, una senyora gran que acabava de treure molts bitllets de la màquina, i la van seguir fins a un forn de pa. Allí, mentre la dona estava mirant l'aparador, es van posar darrere seu a la cua com si estiguessin esperant el seu torn. En realitat, però, van agafar el feix de bitllets de la bossa de mà, que duia oberta, i van escapar. 

Fora els esperaven els Mossos d'incògnit, i en veure'ls sortir corrents es van llençar a la seva persecució. En qüestió de minuts els van detenir, identificar i escorcollar, trobant-los els 1.000 euros que acabaven de robar. La senyora, mentrestant, s'havia adonat del robatori i va sortir també per si tenia temps a veure qui havia estat l'autor. Per la seva sorpresa, els lladres ja estaven amb les manilles posades, i els policies van poder retornar-li els diners