Aquest matí ha passat a disposició judicial l’home de 35 anys arrestat aquest cap de setmana al Penedès acusat d’haver violat de manera repetida una noia menor d’edat a casa seva, a Sant Martí Sarroca, després d’haver-la raptat quan sortia d’una discoteca, al centre de Vilafranca. L’home, que va traslladar la noia des de la capital de l’Alt Penedès fins al pis de Sant Martí on vivia amb altres homes de lloguer, va poder ser identificat, localitzat i detingut el mateix dissabte a la tarda. Després de ser interrogat i haver passat tres nits a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Vilafranca, aquest matí ha estat traslladat als jutjats, on ha estat rebut per la jutgessa de guàrdia. 

Els Mossos han presentat l’atestat acusant el detingut, de 35 anys, nacionalitat albanesa i sense antecedents relacionats amb delictes contra la llibertat sexual, segons ha pogut saber ElCaso.cat, per un delicte d’agressió sexual i un delicte de detenció il·legal. Segons el relat de la menor d’edat que consta a l’atestat, la jove va explicar com l’home la va seguir a la sortida de la discoteca, la va fer pujar al cotxe i, contra la seva voluntat, la va traslladar al pis de Sant Martí Sarroca, on va ser violada fins que, ja a primera hora del matí, es va poder escapar i demanar ajuda en un forn de pa, que van poder avisar els seus pares i els Mossos d’Esquadra. 

Amics i familiars de la víctima reben el detingut a crits

En l’arribada dels vehicles policials al jutjat de Vilafranca, un grup de persones familiars de la noia agredida sexualment han colpejat diversos cotxes dels Mossos d’Esquadra pensant que l’arrestat era a l’interior, tot i que, segons els mateixos agents que anaven als vehicles, l’arrestat no hi viatjava. Els amics i familiars de la menor d'edat han rebut tots els vehicles amb insults i crits. Sigui com sigui, el detingut dissabte ha pogut finalment accedir a la seu judicial i ha estat entregat per part dels Mossos al jutge de guàrdia, sense més incidents.

A més del detingut, aquest dimarts al matí també ha comparegut davant del jutge la menor i una amiga d’ella, que estava amb la jove a la sortida de la discoteca quan, presumptament, l'arrestat va assaltar-la al voltant de dos quarts de sis de la matinada d'aquest dissabte. La magistrada, després d'escoltar tots els testimonis i les seves respectives versions, ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per l'home de 35 anys i manté la causa oberta per delicte d'agressió sexual i detenció il·legal.