La Guàrdia Civil ha detingut un home de 49 anys a Valladolid després que dues noies menors d'edat el denunciessin per haver-les agredit sexualment quan esperaven en una parada d'autobús al municipi d'Arroyo de la Encomienda. Segons les víctimes, l'acusat es va fer passar per un agent de policia i, amb l'excusa d'escorcollar-les, les va fer tocaments de caràcter sexual. L'home va pujar amb elles al mateix bus, i allí les va tornar a agredir. Quan va veure que una d'elles trucava al 112, va baixar a tota córrer a la següent parada. 

Les noies van acudir a la caserna de Zaratán. Amb la descripció de l'individu, els investigadors van trobar-lo poc després i el van detenir per un delicte d'agressió sexual i un altre d'usurpació de funcions públiques. Però la cosa no va quedar en això; durant les perquisicions el van poder relacionar amb una altra agressió, així com amb un delicte d'estafa, de furt i de danys, tots ocorreguts al mateix municipi. 

Acusat de diferents delictes comesos el mateix mes 

Durant el passat mes de març, el detingut per haver agredit sexualment les dues menors va fer el mateix, presumptament, amb una dona en un altre autobús urbà de la mateixa localitat. Indagant més sobre els seus antecedents, la Guàrdia Civil va descobrir que havia estat denunciat per un taxista, també a Arroyo de la Encomienda i també al març, perquè l'home va baixar del cotxe i va marxar sense abonar el trajecte, incorrent en un delicte d'estafa. 

Per si no fos suficient, també se li atribueixen un delicte de danys per haver destrossat la bústia d'un dels seus veïns, per motius que no han transcendit, a més d'un altre delicte de furt per haver-se emportat diverses colònies i perfums per un valor aproximat de 400 euros d'un centre comercial dels afores de Valladolid. En total, està acusat de set delictes i està previst que passi pròximament a disposició judicial.