Aquest dissabte de matinada un gos de raça pitbull va atacar la propietària a casa seva, al municipi de Cigales de Valladolid. L'animal es va posar molt agressiu i va mossegar-li diverses vegades, ferint-la de gravetat. Davant la impossibilitat de controlar-lo, el seu marit, va acabar trucant als serveis d'emergències que van activar una patrulla de la Guàrdia Civil que va acudir fins al domicili, al carrer Santa Marina, per rescatar la víctima i reduir el gos. 

Van arribar al voltant de dos quarts de set del matí. En arribar, van veure el gos descontrolat corrent dins de l'habitatge on havia atacat els amos. Amb els policies també es va desplaçar fins allí una ambulància de Suport Vital Bàsic d'Emergències Sanitàries-Sacyl, que van atendre la víctima un cop els policies la van poder rescatar de dins del domicili. Després d'estabilitzar-la, la van evacuar a l'Hospital Clínic de Valladolid.

El gos també va atacar els policies 

L'animal, quan es va adonar de la presència dels policies dins de la casa, també va carregar contra ells amb la intenció de mossegar-los. Per poder reduir-lo i portar-lo a una gossera, els agents de la Guàrdia Civil van haver d'entrar al domicili fent servir escuts de protecció, tal era l'agressivitat del pitbull. Fonts de l'Institut Armat han assegurat que el gos no era de raça pura, ja que era molt més gran que un pitbull normal, i això els va donar problemes per a poder controlar-lo. 

Finalment, però, van rodejar el gos, evitant que continués corrent per tota la casa sense control, i el van atrapar amb un llaç de captura que es fa servir per immobilitzar gossos de carrer. Afortunadament, cap altra persona va resultar ferida a conseqüència d'aquest incident, i s'ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies exactes dels fets.